Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lánynak tetszek az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak tetszek az a szemembe néz vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
Nemrég feltünt hogy egy csajszi néz buszon ránézek akkor meg igy egymás szemébe, és ez egy hete kb igy megy, azóta meg igyekszek helyet foglalni neki buszon ha úgy van és eleinte még kérdezte hogy leülhet meg ilyenek mostmár nem tudja hogy neki foglalom.. viszont nem vagyok benne biztos hogy tényleg tetszek vagy ez valami más. Szerintetek?

2023. ápr. 8. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Ezt ennyibol nem lehet tudni. Probalj beszedbe elegyedni vele, majd akkor kiderul
2023. ápr. 8. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda hozzá, mutatkozz be és beszélgessetek!
2023. ápr. 8. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem tetszel neki.
2023. ápr. 8. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
szerintem le se szar báttya
2023. ápr. 8. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Alapjában igen, de ha nem akar feltűnő lenni, v. zavarban van, akkor nem.
2023. ápr. 8. 15:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Vannak jelek hogy miért igen, volt hogy azt mondta legyen szép napom, vagy jóreggelt kivánt másnak nem csak nekem nehéz megszólitani mert vagy hivják vagy ő hivja otthol szüleit vagy épp barátnője ott van buszon és vele beszél de ha nem mellette ülök akkoris rámnéz.. ez úgy szokott lenni hogy telózik kicsit rámnéz, telózik megint rám tényleg nem tudom hogy beképzelem vagy sem
2023. ápr. 8. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek alapján én azt mondanám, érdeklődik irántad. Beszélgess vele :)
2023. ápr. 8. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es! Már írtam neki, h beszélgessen vele...de hát azt biztos nem mer! :)
2023. ápr. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!