Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez igaz szerelem? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz szerelem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 éve kereken hogy oda vagyok érte. Jöhetett bárki, senki nem váltotta ki belolem azt az erzest amit o, akarhanyszor ujra beszelunk akarhanyszor ujra talalkozunk mindig ujra ugyanazt erzem. Megmagyarazhatatlanul, mert mar bantott meg ez ido alatt, megsem mulik el az erzes fele. Kis kolykok voltunk amikor eloszor osszemelegedtunk, par honapig kavartunk nem volt szex, csak csokoloztunk. Aztan osszejott massal, ra nem sokkal szakitottak es megkeresett hogy mennyire banja amit tett. Onnantol kezdodott a “baratsagunk” mikozben a haverjaitol is visszahallottam hogy miket aradozik rolam. Egyszer reszegen megprobalt megcsokolni tobbszor is de nem hagytam neki, feltem hogy sokat valtoztatna a dolgokon es hogy mi lesz utana. Azota volt mar egy hosszutavu kapcsolata es nekem is de a kozben is keresett, most pedig egyszerre ert veget a kapcsolatunk es az volt az elso hogy irt es talalkozni kezdtunk. Most megint nem beszelunk, de o az egyetlen aki mosolyt tud csalni az arcomra. Megorulok hogy nemtudom kiolni a gondolataimbol.. most mindketten mar joval husz felett vagyunk ha most nem tortenik semmi orok platoi marad.. L

2023. ápr. 7. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Te magad írtad, hogy plátói.
2023. ápr. 7. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

(Most megint nem beszelunk)

Miért nem?

2023. ápr. 7. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fiú nem szerelmes beléd, hiszen mindig másokkal volt együtt. Csak akkor voltál jó, amikor részeg volt és nem volt más az életében. Örökké talonban vagy tartva, ha nem szüntetted meg vele a "barátságot".

Te vársz a csodára, hogy lépni fog, végre kimondja, hogy szeret, de mégha úgyis történne, akkor sem lenne hosszúéletű.

Bakker már rég együtt lehetnének, de csak kavarni voltál jó számára. És ez neked igaz szerelem?

Tudod mi ez inkább? Ha nincs ló jó a szamár is esete 8 hosszu éve!

2023. ápr. 7. 11:55
 4/7 A kérdező kommentje:

2/3

O is eli a sajat eletet enis, mashol tanulok es most epp olyan szakasz van hogy megint harom hete nem beszelunk

2023. ápr. 7. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kifogás, kifogás, kifogás.

Nem kellesz neki igazából, ha kellenel mindent megtenne azért, hogy működjön! De nyugtasd magad csak nyugodtan. Hagyd eluszni az igazi szerelmet az orrod elől csak azért, mert vártál arra a fiúra, akinek sz@rt sem érsz.

Te tudod...

2023. ápr. 7. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

De miért van olyan szakasz most?

Te nem akarsz beszélni vele?

Vagy ő veled?

2023. ápr. 7. 12:36
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Ne is haragudj, kérdező, de ez qurva messze van az igaz szerelemtől.
2023. ápr. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!