Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg lehet érezni, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet érezni, ha egy pasi igazán szeret ?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki nehezen mutatja ki az érzelmeit de én úgy érzem legbelül, hogy szeret engem.

Tulajdonképpen milyen érzés amikor ez tényleg így is van ?

Még nem igazán éreztem ezt ezelőtt, ezért kissé bizonytalan vagyok ami az érzést illeti.

2023. ápr. 7. 06:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. ápr. 7. 07:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sok dologból tudhatod..

Törődik veled, figyelmes veled.. emlékszik olyan dolgokra amit magadról mondasz el, meglep sokszor téged.. nem csak akkor akar vagy keresi a társaságod amikor épp szexelni van kedve, számíthatsz rá stb.

2023. ápr. 7. 07:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2023. ápr. 7. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, hogy nehezen mutatja ki? Mert ha nem mondja, de folyamatosan törődik veled, ott van, ha szükség van rá, akkor kimutatja.

Ha se nem mondja, se nem mutatja, akkor nincsenek veled kapcsolatban érzelmei.

2023. ápr. 7. 09:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudjátok én érzem, hogy szeret csak nem tudom vajon ki is mutatja e felém. Mert annyira még nem ismerem ami alapján meg tudnám ítélni, hogy igazából csak velem ilyen vagy mindenkivel rendes. Ezért vagyok kicsit be zavarodva.
2023. ápr. 7. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom milyen az a férfi. Mindenesetre, ha egy lányt/nőt szeretek, annak szoktam jelét mutatni. Mind online, mind személyes ismeretség alkalmával is. Az, hogy ez nem jön le, már nem az én hibám.
2023. ápr. 7. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
De honnan eszed, hogy szeret? Max csak tetszel neki, hiszen nem is ismeritek egymást.
2023. ápr. 7. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

Már bocs.

Mennyi idős vagy?

2023. ápr. 7. 14:39
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
62%

Ajánlom figyelmedbe Chapman doktor idevágó könyvét.

[link]

2023. ápr. 8. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt a könyvet én is olvastam, könyvtárban találtam meg véletlenül (angolul), kulcs az emberi kapcsolatok megértéséhez tényleg
2023. ápr. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!