Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 27 év korkülönbség? Lehetséges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 év korkülönbség? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 23 éves 2gyerekes anyuka vagyok. Sajnos gyermekim apjával nem úgy működnek dolgok ahogy kell.. Egész nap veszekedünk. Mindebe bele köt. Sérteget. Mind1.. Boldogtalan vagyok. 3 hete rám tálat szerelem újra érzem pillangókat. Tenyerén hordoz. Csak hát 49 éves. Félek családom ezt meg tudná baj lenne.. Ő egyedül álló sajnos az élet nem adta meg hogy gyerekei legyen így nagyon örül annak hogy nekem már 2 van.. Azt mondta szívesen élne velünk. Mit tegyek? Bele vágjak? Lépjek? Köszönöm 😊
2023. ápr. 4. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elég felelőtlen voltál, hogy 23 évesen már 2 gyereket szültél egy férfinak aki el is hagyott, talán több idő kellett volna a megismeréséhez.
2023. ápr. 5. 07:08
 12/14 anonim válasza:

Apád lehetne.

Biztos nem fogják jó szemmel nézni a ti kapcsolatotokat. De ezt te is érzed valahol.

2023. ápr. 5. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Ebben a felállásban szerintem elfogadható :)
2023. ápr. 5. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
majd mire 40 éves leszel, majd jó lesz ápolgatnod :)
2023. ápr. 6. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!