Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bevalljam mit érzek iránta ?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akinek szerintem én is bejövő de fél lépni.
De ennek a furcsasága hogy én is tartok beismerni amit érzek iránta, mert benne van a pakliban az elutasítás is. Meg tudjátok nagyon kellemetlen szituációba kerülnék ha beismerném neki a dolgot.
Vajon mit tegyek ?
2023. ápr. 4. 09:37
11/17 anonim válasza:
Hat ha küldesz fele jeleket e a nem érti, az rég gond.
Másrészt meg nem úgy indul egy kapcsolat, hogy szeretlek, járunk? Hanem elmennek randizni, megismerik egymást. Ha annyit sem tudsz, hogy van e kapcsolata vagy nincs, akkor nem lehet köztetek közelebbi viszony, így viszont borzasztó rossz ötlet szerelmet vallani.
12/17 anonim válasza:
4# akkor mi a kérdés? Mondd el neki, vagy bejön, vagy nem, maximum hülyét csinálsz magadból. De nem értem minek tetted fel a kérdést, ha leszólod azokat, akik azt írták, ne lépj felé.🤷♀️ Hacsak nem valami incel trollocska vagy, aki provokál…
14/17 A kérdező kommentje:
13/13
Teljes mértékben egyetértek veled!
Nem a jura korban élünk!
Vagy legalábbis Magyarországon kívül nem ott élnek a nők!
2023. ápr. 4. 21:42
15/17 anonim válasza:
14# de akkor mégis mi a ráknak raktad fel a kérdést???? Ha eleve így gondolod, miért nem kezdeményeztél? Szánalmas vagy, meg egy troll. Ez most már egyértelmű. Nők ellen provokálsz csak.
16/17 anonim válasza:
Hát én nő létemre soha nem kezdeményeznék!!! Maximum beszélgetnék vele erről, arról, aztán kiderül egyáltalán tudtok-e szót érteni egymással.Ha bejössz így neki, akkor majd lép, csak észreveszi, hogy szimpatizálsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!