Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért olyan fájdalmas ez és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fájdalmas ez és hogyan lehetnék túl rajta?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki addig húzta az agyam hosszú hónapokig míg nem belészerettem. Amikor már nyilvánvalóvá vált számára, hogy érzek, akkor visszatáncolt és mondta hogy legyünk csak barátok. Sajnos nekem fáj látni ahogy nem velem tervez, nem úgy törődik velem ahogy szeretném és fáj ez az egész kapcsolat, mert mindig arra gondolok hogy én hogy szeretem, mit tudnék neki adni és hogy ő ebből valamiért nem kér. Állítása szerint másba szerelmes, viszont akkor inkább akkor a másik lánynál kellene bevágódnia, nem pedig velem szórakozni. Amikor látja rajtam hogy szomorú vagyok, mondja hogy engedjem el az egészet és csak simán próbáljam élvezni mikor együtt vagyunk. Ha ez olyan kőnnyű lenne...nem tudom, fordított esetben el tudná-e csak úgy engedni, de úgy érzem, ez a fiú még nem volt igazán szerelmes. Mondtam neki hogy lehet inkább le kellene kopnom és eltűnnöm az életéből, akkor azt mondja hogy szerinte barátokként jól meg tudnánk maradni de megérti ha így látom.jónak, viszont ő nem örülne neki meg hiányoznék neki. És egyébként egyszer meg akart csókolni de épp bejöttek a szobába. Jól látom hogy teljesen mindegy hogy én vagyok (hiába ír napi szinten) és hogy semmit se érez irántam?

2023. ápr. 2. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni . Ilyen emberre nincs szüksége senkinek
2023. ápr. 2. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod, maximum megfektetne, úgyhogy gyűjts erőt és többet ne tartsd vele a kontaktust semmilyen szinten, mert ki fog használni fizikai téren is.
2023. ápr. 2. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gáz amit csinál. Mert nekem is vannak lány barátaim, de ott nincs ilyen fűzögetés a részemről, meg hogy meg akarom csókolni meg ilyenek.

Innen szerintem nehéz már visszamenni oda, hogy tényleg csak barátság. Szerintem ez a férfi nő bartáságot csak úgy lehet csinálni, hogyha egyáltalán nincs ez a kettős játék.

2023. ápr. 2. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátság csak akkor működik, ha egyik fél sem érez többet. Hagyd a fenébe, csak szórakozik veled, elég szemét.
2023. ápr. 2. 16:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!