Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az edzőm. Mit tegyek?
8-9 honapja kerult hozzank egy uj edző. Röplabdáról van szó. Mar az elso alkalomtol hogy talalkoztunk szerelmes lettem belé. Nem tudom hogy mi az ami megfogott benne, egyszeruen csak tetszik.
Igazabol ő 24 éves én 21. Tudom eleg fiatal edző, de vezetjuk q bajnksagot, szoval nagyon jo.
Mar igy sokat viccelodunk egymassal. Ugye az elejen meg annyira o sem volt nyitott. Olyan fiu ő, aki ha felhozzák a baratnő témát nagyon zavarba jön.
Nem tudom őt elengedni. Nem merek lepni, hisz ha ő elutasit akkor igen kellemetlen szituacio lenne. Van egy masik csapat ahol az edzo az egyik jatekosaval jott ossze, azota mar hazasok is. ...
Koszi
Korábban azt mondtam volna, hogy kerüld, hagyjad, keress mást, mert csak bonyolult lesz, kínos stb.
Aztán történt pár dolog az életemben és megváltozott a hozzáállásom és most már azt gondolom milyen olyan komolyan venni az életet? A végén ugyanott végezzük. Az emberek túl sok mindent nem tesznek meg amit valójában szeretnének, mert jaj mit gondolnak mások, mit gondol majd a társadalom, túl sokat gondolkodnak azon mi lesz a következménye stb stb.
És ezalatt most nem arra gondolok, amikor már van 2 nem tudom mondjuk 2 gyereked meg jelzáloghiteled és csak úgy felrúgsz pl egy házasságot anélkül, hogy energiát fektetnél a kapcsolatba. Ennél egyszerűbb dolgokra meg egyszerűbb szituációkra gondolok. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne tegyünk meg dolgokat amiket szeretnénk és egy csomó gát igazából a mi fejünkben létezik és mi magunk kreáljuk őket. Mindig azon gondolkodunk, jaj mi lesz ha nem jön össze, kínos lesz stb. Ami rossz, mert egyrészt előre teremted meg a problémát, másrészt meg egy szituáció csak akkor kínos, ha annak érzed, ha úgy viselkedsz.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy persze van benne "kockázat", de ha előre mérlegeled, hogy mi történhet, gyakorlatilag semmi igazán rossz nem fog történni (egy kínosnak vélt szituáció szerintem nem tartozik az igazán rossz kategóriába), nem fog megsérülni fizikailag senki stb.
Szóval szerintem nyugodtan mutasd ki ha tetszik, nem gondolom, hogy ajtóstul kell rontani a házba, de nem kell titkolnod se. Tényleg rövid az élet ahhoz, hogy megbánjuk azt, hogy nem tettünk meg valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!