Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érzelmi viszony csók nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi viszony csók nélkül?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezik, hogy egy férfi szeret egy nőt, de szinte sose csókolja meg? Ha mégis, akkor is kb a nő kedvéért. Évek óta tartó viszony, de egy pár hetes időszakot kivéve ilyen volt mindig. (Abban az időszakban azt állította, hogy nem szeret csókolózni, de a nővel jó.)

2023. ápr. 1. 21:53
A kérdező szavazást indított:
Nem szerelmes a férfi
Szerelmes a férfi, csak nem szeret csókolózni
17 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Már megint te?
2023. ápr. 1. 22:00
 2/20 A kérdező kommentje:

Nem tettem ki ilyen témában még kérdést.

2023. ápr. 1. 22:02
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Te szeretnél csókolózni? Akkor rakd ki.
2023. ápr. 1. 22:18
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem ilyen egyszerű. Én életemben először vagyok szerelmes, belé. És már nem vagyok fiatal. Sok partnerem volt, mind szeretett csókolózni, de egyik se volt olyan mint az, amikor ő csókol meg. Olyankor remegek és boldog vagyok tőle sok év után is. De sajnos hónapok is eltelnek úgy, hogy ő ezt nem igényli.

2023. ápr. 1. 22:24
 5/20 anonim ***** válasza:
Akkor maradj vele.
2023. ápr. 1. 22:30
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszi :D

2023. ápr. 1. 22:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen férfival dolgom.

Másfél hónap alatt egyszer sem csókolt meg.Nekem nagyon rosszul esett és már rendesen féltem csókolózni.Pont ezért lett vége az ismerkedésnek,mert eleinte azt gondoltam biztosan felénk hiszen a természete is az,de azért másfél hónap alatt már csak megjön az ember bátorsága.Ilyen kapcsolatba nem mennék bele semmilyen esetben sem.

2023. ápr. 1. 22:55
 8/20 A kérdező kommentje:

Ez a férfi nem félénk, sőt.

2023. ápr. 1. 23:16
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez egy viszony? Akkor így különbözteti meg a feleségét és a szeretőt.
2023. ápr. 1. 23:42
 10/20 anonim ***** válasza:
Téged biztos nem szeret :(
2023. ápr. 1. 23:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!