Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Leszbikus vagyok. De egy pali rámkattant a munkahelyen.

Udavarolt nekem kitartóan hetekig majd hónapokig , nem is sejtve a titkom.

És romantikusan...sorban utasítottam vissza, de csak nevetett.

A végén már bűntudatom volt hogy mindig visszautasítom, miközben az összes csajnak ő tetszik csak nekem nem.

Főleg hogy ő ilyen igazi férfias férfi.

Ki van gyúrva jókèpű és folyamatosan bókolt nekem.

Aztán kileptem.

De a pasi havonta írt nekem és kerdezte hogy vagyok mi van velem.

A beszélgetéseinkből kiderült hogy ő egy egyedülálló apa is.

Eltelt 1 év így.

És én a múlt hèten visszajöttem erre a melóhelyre mert nem volt más és így alakult.

Tudtam hogy elkerülhetetlen lesz a találkozás vele és tudtam hogy hogyan erez irántam...én viszont nem tudom azt érezni amit ő...

Azonnal randira hívott és olyan boldog volt hogy làt engem.

És én belementem.

Ő előre közölte hogy a kislánya mindenhova jön vele és sokat kerdez, nekem ez rendben van e?

Közben kiderült hogy a kislánya hallásérült és ők jelbeszéddel beszélnek egymással.

Nekem meg kétszeresen szakadt meg a szívem ezt làtva.

1. Hogy ez a helyzet a gyerekkel

2. És hogy Ő a nagy keményfiú, a munkahely májere....igazából olyan szinten önzetlen hogy ez nem érdekli és mint elmesélte munka után évekig eljárt tanárhoz hogy megtanítulja a jelbeszedet a gyerekéért....

Elmentünk pizzázni meg óriáskerekezni...aztán haza hozzá.

Miután a kislány elaludt.. én lefeküdtem vele.

Gyengéd volt és figyelmes velem, utána viszont határozott és célratörő a végén pedig kimondottan önző.

Soha nem voltam még férfival...ezt ő nem tudta.

És azóta csak rá gondolok.

Mikor meglátom csak vigyorgok mint egy idióta....sose éreztem még ilyet.

Vagy mikor megölel és a fülembe súgja, hogy egesz nap erre a pillanatra várt.

Ő szeret engem.

Ahogy azt sem erti és nem tudom hogyan mondjam el neki, hogy alapjaiban forgatta fel és döntötte romba is a világomat.

Tudom hogy nem hülye bu zizna le engem soha...de azt sem hiszem hogy megértené.

Jelenleg annyit tudok hogy velük-vele akarok lenni...de nem akarom elmondani neki a múltam.

Neki viszont folyamatosak a kérdései...

31 vagyok.

És hol a férjem? Miert nincs gyerekem? Mi volt a leghosszabb kapcsom? Miért lett vége?

Szerinted?

2023. márc. 31. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ideje bevallani, ha hosszabb kapcsolat lesz ugyse titkolhatod örökké
2023. márc. 31. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
ugye hogy a melegség gyógyítható! szép volt csajszi, csak így tovább, sok boldogságot
2023. ápr. 1. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
De ezen mit nem lehetett elmondani az elején?
2023. ápr. 1. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
3 Mert az nagyon egótuning ám amikor jó pasi udvarol akármennyire is úgy teszel mintha nem akarnád. Akkor van baj, ha a pasi nem jó pasi, akkor a nem az nem, jó pasinál a nem az a folytasd
2023. ápr. 1. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

3*

4 ez is hülyeség.

2023. ápr. 1. 01:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem először is címkézd át magad, mert ha képes voltál ennyire beleszeretni, és le is feküdtél vele, akkor te inkább vagy biszex. Esetleg pànszexuális, vagy egyéb. Nem tudom, nem értek hozzá. Mindenféle bántás nélkül.

Aztán beszélj a pasival minél előbb, hogy mi is a helyzet, mert ha mástól tudja meg, vagy másképpen derül ki, akkor oda a bizalom. Tehát egyszerűen mondd el neki, hogy biszex vagy, és az utóbbi időben egy nővel volt kapcsolatod. De nem szeretnéd, ha ez például a munkahelyen beszédtéma lenne, szeretnéd, ha ezt ő is diszkréten kezeli. Megérted, ha ezt esetleg nem tudja elfogadni. Neked gyakorlatilag ő az első férfi az életedben és a szexben is, és ami a legfontosabb: az első, aki iránt érzelmeid is vannak. Nagyon megkedvelted őt és a lányát is, és szeretnél ennek egy esélyt adni, ha ő elfogad téged így.

Természetesen azt tisztázd vele, hogy te monogám kapcsolatot szeretnél. Nehogy az legyen a félelme, hogy majd mellette néha te is csajozol. 🙈

Ha meg nemet mond: még mindig jobb az elején, mint hetekkel később, amikor már teljesen beleszerettél.

2023. ápr. 1. 06:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez az óriáskerekes sztori szinte már uncsi...
2023. ápr. 1. 11:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Tegnap elmentünk közertbe...vettem 2 üveg bort is )

Az első üveg megivasa után elmondtam neki mindent....

Erre ilyet szólt hogy én hülyének nèzem őt?

Ő ezer éve tudja ki vagyok mi vagyok...de őt ez nem érdekli... ő itt és most engem akar, engem szeret, engem akar.

Nem létezik múlt..nem létezik jövő, csak a most.

2023. ápr. 2. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!