Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak velem van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van ez?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy bármikor ha összejövök valakivel és minden klappol, szuper jól megvagyunk, hatalmas a szerelem, csak arra tudok gondolni, hogy ez mind a rózsaszín ködös időszak és egy idő után úgyis megromlik kettőnk között minden és szakítani fogunk egy nap úgy is.

Nem volt sok kapcsolatom, összesen eddig 2, de mindkettő hosszútávú volt és komolyan terveztem mindkettővel a jövőben de mindkétszer pofára kellett esnem. Minden alkalommal ugyan ez volt, hogy akkora fordulatot vett az egész kapcsolat, hogy el nem tudtam volna képzelni az elején, hogy ennyire megromlanak majd a dolgok. Most friss kapcsolatom van egy új emberrel, nagyon szerelmes belém, én is belé, de egyből jön a gondolat, hogy ez úgy is csak az eleje, ilyenkor mindenki nagyon szerelmes, ilyenkor minden tökéletes és majd úgyis minden szar lesz a végére és nem vele élem majd le az életem.

Szörnyű ezt érezni, nem tudom teljesen átadni magam az egésznek mert bennem van ez a gondolat.

2023. márc. 31. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha tudatosan csinálja az ember, akkor lehet irányítani, de ezt megkell tanulni.

A jelenbe kell élni, élvezni ami van...egyszer mindennek vége.

2023. márc. 31. 17:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Én itt konkrétan arra gondolok mikor annyira szeretsz valakit vagy szerelmes vagy belé, hogy a közös jövőtökről álmodozol, esetleg tervezitek ketten, aztán amikor a kapcsolat véget ér valamilyen okból akkor te csak ott állsz és hülyén érzed magad amiért azt hitted ketten öregszetek meg. Ezt nem akarom újra és újra érezni. Olyankor hatalmas idiótának érzem magam, egy igazi naív lúzernek.
2023. márc. 31. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszed más nem érzi magát annak olyankor? Dehogynem, de nem agyal azon ami nincs, hanem élvezi ami van, a jelenben él.

Attól jobban nem ronthatod el, mint filozol, tartasz a rossz kimenetelen.

Nem azt állítom, hogy nem árt résen lenni, vagy észel is gondolkodni és ha nem működik, akkor inkább szakítani, de annak nincs értelme, hogy negatívan állj hozzá.

2023. márc. 31. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
En nem ugy erzem hogy en lennék a luzer ha en tervezek csak. Hanem én tudok szeretni, en olyan kapcsolatban vagyok meg azzal akit szeretek, a másik meg nem. Aki szeretni se tud, meg olyanokkal vannak egyutt akiket csak megtűrnek, annak mi a jó az életében? az a nagyobb lúzer
2023. márc. 31. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Én azzal vagyok akit szeretek akivel tervezek

A másik meg azzal van akit nem szeret, akivel nem tervez.

Az utobbi a szánalmas. Es idiota. Nem az előbbi

2023. márc. 31. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom a 15-os ugyanerre gondolt-e, de ha valaki velem van ugy, hogy nem szerelmes belem, en bele pedig igen, akkor szerintem is a masik ember a szanando, hiszen o adta alabb. Miert nem azzal vab, akit igazan szeretne?
2023. márc. 31. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
az a lényeg szerződésbe írd bele ki mit vitt bele a kapcsolatba.
2023. ápr. 1. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!