Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak velem van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van ez?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy bármikor ha összejövök valakivel és minden klappol, szuper jól megvagyunk, hatalmas a szerelem, csak arra tudok gondolni, hogy ez mind a rózsaszín ködös időszak és egy idő után úgyis megromlik kettőnk között minden és szakítani fogunk egy nap úgy is.

Nem volt sok kapcsolatom, összesen eddig 2, de mindkettő hosszútávú volt és komolyan terveztem mindkettővel a jövőben de mindkétszer pofára kellett esnem. Minden alkalommal ugyan ez volt, hogy akkora fordulatot vett az egész kapcsolat, hogy el nem tudtam volna képzelni az elején, hogy ennyire megromlanak majd a dolgok. Most friss kapcsolatom van egy új emberrel, nagyon szerelmes belém, én is belé, de egyből jön a gondolat, hogy ez úgy is csak az eleje, ilyenkor mindenki nagyon szerelmes, ilyenkor minden tökéletes és majd úgyis minden szar lesz a végére és nem vele élem majd le az életem.

Szörnyű ezt érezni, nem tudom teljesen átadni magam az egésznek mert bennem van ez a gondolat.

2023. márc. 31. 13:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Vedd természetesnek, hogy elmulik a szerelem és vége lesz, vagy azt, hogy összetart a mély szeretet/szerelem továbbra is. Élvezni kell, ami van. Nem aggódni fölöslegesen.
2023. márc. 31. 13:35
 2/17 anonim ***** válasza:
A mát kell élvezni, nem állandóan azon filózni, mi lesz 5 év múlva... ennyi erővel kár bármibe belekezdeni, mert úgyis meghalunk. Örülj annak, hogy most jó!
2023. márc. 31. 13:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, hogy miért vetíted előre a rosszat ennyire? Vagy miért gondolod, hogy a kapcsolat csak a rózsaszín ködig tart? SZerintem érdemes lenne egy pszichológussal elbeszélgetni, mert ha van egy mintázat az életedben, ami ismétlődik, ott valamilyen elakadás áll a háttérben.
2023. márc. 31. 14:43
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem tudsz a mának élni. A köd meg szerelem főleg a pasikban tényleg csak hónapok vagy félév kérdése, aztán már éstre vesznek más nőket is az utcán.amig te vagy nála prioritáson, addig kéne kiélvezni a szerelmét és a mának élni, megélni azt a kis időt. Én megértem, ha nem megy.
2023. márc. 31. 14:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem meg volt is ilyesmiről kérdésem csak máshogy. Hogy én csak akkor szeretnék szerelembe esni ha a másik félév/1 év után is mellettem van ÉS szeret, nem kifelé kacsintgatva. Addig meg nem akarok szerelmes lenni a kapcsolatban. Én erre utaztam volna.
2023. márc. 31. 14:50
 6/17 anonim ***** válasza:
#5-ös - csakhogy erre nincs garancia! Soha senki nem tudja neked teljes biztonsággal megígérni, hogy mindig szeretni fog és soha senki más nem fogja érdekelni. Ez teljességgel lehetetlen.
2023. márc. 31. 14:53
 7/17 anonim ***** válasza:

5#:

Ébredj fel, olyan nincs, hogy félév után akarsz szerelmes lenni és ő a periódus után örökké veled marad. Lehetetlent vársz.

A szerelem csak jön és elmulik, marad a szeretet, az összetartozas, tisztelet érzése egymás iránt.

2023. márc. 31. 14:59
 8/17 anonim ***** válasza:

A szerelem jól megmutatja az élet hullámzását. Az élet és az elmúlás állandó változását. Ilyen az élet. Ezt nem kell elfogadnod, de attól még ilyen marad az élet. Persze ha két ember nagyon akar, akkor együtt tud maradni bármeddig. A kérdés, hogy érdemes-e :)

Idézet:

"Egy érzés mindent eltakart

S elhittük, mindörökké tart

S a törvény nálunk dől le majd

De jaj, a szerelemnek múlnia kell

S ha múlik, akkor fájnia kell

Hogy érezd mennyit ér, míg tart, míg él

A szerelemnek múlnia kell

Akkor is, ha égig emel

És szép, hogy mást hiszel, mert mást ígér"

Szerintem ebben majdnem minden benne van, de kívánom mindenkinek, aki egy életre keres társat, hogy találja meg :)

2023. márc. 31. 15:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem az élet ilyen. A pasik. Én évekem át is tudok szeretni egyet meg hű lenni is.
2023. márc. 31. 15:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Sok olyan ember van aki mar az elejent tudja hogy elfog hagyni egy ido utan mert megun de mivel maganyasok ezert huzzak a te enetgiad , foglalkozasod , es idod..
2023. márc. 31. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!