Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy párszor beszéltem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párszor beszéltem egy nővel azóta sokat gondolok rá szinte egész nap ez lehet szerelem ?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, bár néhány beszélgetés után azért nem szoktunk belezúgni valakibe. Főleg ha az a beszélgetés nem is szóban, hanem írásban történt. Ez nem derül ki a kérdésből.
2023. márc. 30. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak tetszik.

Majd ha megismered és akkor is tetszik, akkor szereted.

2023. márc. 30. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Rózsaszín ködnek hívják

A szerelem ennél fényévekkel több

2023. márc. 30. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Akár lehet majd belőle az. Ez csak vonzalom.

Ő keres? Vagy csak reagál?

Szerintem az a nő, akit tényleg érdekelsz lép magától is, nemcsak a férfi tesz lépéseket. Csomószor látom, hogy a nők akkor is kapcsolatba lépnek a kiszemelt férfival, ha az nem mutat semmi jelet. Benne is meg kell fogalmazódjon az érdeklődés. Ha nem keres, nem érdekled igazán.

2023. márc. 30. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Beleesni, belezúgni lehet. Sőt, ezt hívják annak.

A szerelem viszont sokkal több és mélyebb.

N

2023. márc. 30. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

4# ez mondjuk nincs így. Vannak nők, akik konzervatív nézeteket vallanak és úgy gondolják, hogy az első lépést a férfi tegye meg, vagy egyszerűen félénkek és nem mernek kezdeményezni. Életem legnagyobb szerelme felé sosem mertem lépni, mert féltem, hogy visszautasít.

A rámenős nők fognak lépni, igen, de nem minden nő ilyen.

2023. márc. 30. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:

6: valóban nem mindenki ilyen. De mostanában sok ilyet láttam, hogy a férfi kb semmit nem akar a nőtől, a nő meg folyamatosan helyzetet szeretne teremteni, szóval tartja, alibi dolgokkal keresi, stb.

Úgyhogy úgy lettem vele, hogy nincs értelme senki után futni. Max ha tényleg ilyennek tűnik, mint akit írsz.

Én is a férfi kezdeményezésnek lennék híve, csak sajnos azt látom, hogy nem lett értelme kezdeményezni.

2023. márc. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!