Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Házasok, jegyesek, vagy akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, jegyesek, vagy akik úgy érzik, megtalálták, akivel reménység szerint megtalálták, akivel le fogják élni az életüket, miben más ő, mint a többi?

Figyelt kérdés
Illetve miben más a kapcsolatotok?
2023. márc. 29. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

10, a statisztikák szerint lehet. BÁr én csak 70%-ról tudok.

Ugyanakkor a statisztika hátrány aaz, hogy egyáltalán nem garantálj aazt, hogy a hozzászólók közül bárki is tényleg el fog válni. Simán eshet minden hozzászóló a maradék 20 (vagy 30) százalékba.

2023. márc. 30. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Én szerintem ezt így megfogalmazni nem lehet, vagy legalábbis nagyon nehéz. Írhatnám azt, amit itt a többiek (kompromisszum kész, nem les más nőket, hűséges stb.), de ezeknek ALAPNAK kellene lennie egy kapcsolatban és nálam ezek nagyrészt meg is voltak, akárkivel voltam párkapcsolatban. Hogy miben más a férjem, mint az előző kapcsolataimban lévő illetők? Nehéz elmagyarázni. Előtte lévő pasik (nem férfiak!) nem voltak komolyak. Velük megállapodni, családot alapítani nem lehetett, mert ingatag alapokon állt az egész. Ilyen pasihoz hozzá menni és gyereket szülni instant út az egyedülálló anyasághoz. Sok válás emiatt van, mert instabil kapcsolatban csinálnak gyereket és házasodnak összes. Pár év múlva rájönnek, hogy nem holtomiglan ez, hát váljunk el. A férjemben leginkább az fogott meg, hogy mindenhez is ért. Neki nincsen lehetetlen. Ha kitörne a zombiapokalipszis, vele igazán jó lenne a túlélési arány. Nekem fontos az, hogy fel tudjak nézni a férfira és ha kell ki tudjon cserélni egy villanykörtét, ne nekem kelljen felmásznom a létrára. Ettől függetlenül annyira felnőtt férfi, hogy a problémákat veszekedés nélkül meg tudjuk beszélni és nincsen tányérdobálás, ahogyan az előző kapcsolataimban. Valamint bízik bennem, nincsenek állandó féltékenységi rohamok. Az előző kapcsolatomban a pasi nagyon rögeszmés volt, pedig okot sose adtam rá. Meg még napestig sorolhatnám, hogy miben másabb, mint az exeim. Egyszerűen minden működik köztünk. Intellektuálisan egy szinten vagyunk, hasonló az érdeklődési körünk és jól működik a kémia, ami nem a legfontosabb, de kiemelkedő prioritású egy párkapcsolatban. Ő az, akit az első pillantás alkalmával megláttam, és tudtam, hogy ő lesz a férjem. Szerelem volt első látásra.
2023. márc. 30. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
10. Te meg szimplán irigy vagy, savanyú a szőlő.
2023. márc. 30. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Abban más a kapcsolat, hogy mindketten fejlődünk a kapcsolatban, jó hatással vagyunk egymásra. Sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak vagyunk együtt, mint külön, vagy mással korábban. Egyszerűen jók vagyunk együtt.
2023. márc. 30. 20:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Hasonlo a humorerzekunk, mindketten vidam emberek vagyunk. Felnezek a tudasara, sokmindenhez ert. Szeretem, hogy figyelmes, gondoskodo. Es ahogy itt tobben is irtak, egyszeruen keptelen vagyok megunni. Mindig tud ujat mutatni, mondjuk nem vagyunk egyutt olyan regota, de az eddigi parkapcsolataimban sosem ereztem, mint most: hogy kell meg belole.

3 ev utan most keszulunk osszehazasodni.

2023. márc. 31. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
13.Igen. A száraz statisztikai adatok irigységbõl és savanyú szőlőbõl állnak. 😂🤡
2023. márc. 31. 11:40
 17/17 anonim ***** válasza:
43%

#16 megmutatnád nekem azokat a statisztikai adatokat? Csak mert a KSH továbbra is 25% válást ír, a korábbi években kevesebbet.

Szóval honnan van az adat?

2023. márc. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!