Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt múlhat el ez a fellángolás?
Párkapcsolatban élek már több, mint 10 éve, 32 éves nő vagyok. Az utóbbi időszakban kicsit ellaposodott a férjemmel a viszonyunk, ráadásul új munkahelyre kerültem és itt megismerkedtem egy kollégával, aki nagyon szimpatikus. Eleinte magamnak is tagadtam, de azt hiszem érzek valamit iránta. Nem tudom pontosan mit, de keresem a társaságát és hiányzik, amikor nem vagyunk együtt, nem beszélek vele.
Voltam vele párszor kettesben is, egyszer felmentem hozzá, főztünk együtt és kicsit berúgva mondtam neki olyan dolgokat...
Azóta is rá vágyom, a férjemtől pedig teljesen elhidegültem, pedig látom, hogy ő nagyon szeretne engem visszakapni és nagyon tetszik amiket mond, de már nem érzek iránta semmit.
El tud múlni ez a fellángolás a kollégám iránt vajon? Az eszemmel tudom, hogy nem nekem való, 10 évvel fiatalabb a férjemnél és nálam is 6 évvel és teljesen más embertípus.
Aki járt már így, annak mennyi idő telt el ameddig újra volt "gusztusa" a párjához?
Kérdező! Nem fog hozzád visszamenni a feleséged, bármennyire erőlteted.
Leírtuk már a másik kérdésednél.
Mást szeret, veled már nem akar lenni. Ami elmúlt, az elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!