Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok vagy csak nagyon tetszik? Nálatok milyen ha szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
Voltam már szerelmes hisz felnőtt vagyok de nem ennyi idő után. Van egy férfi 2 hónapja ismerem. Nagyon tetszik nekem mar azóta hogy meglattam. De egy ideje ezt erősebbnek érzem.Sokszor szeretnék neki kedveskedni(apróságokra gondolok. Venni neki amiket szeret. Szoktam is de legszivesebben mindennap megtennem) Imádom ahogy a nevet, mosolyog. Nagyon tetszik a szája a szeme mindene. Nagyon sokat nevetünk, sok a hasonlóság köztünk ezért is vonzó külsőleg es belsőleg is.Boldog vagyok ha meglátom. Folyamatosan rágondolok2023. márc. 24. 21:27
1/4 anonim válasza:
Ha nem is szerelmes vagy, de rajongsz érte. Egyszerűen érzed, ha szerelmes vagy. Ha kételyeid vannak, akkor "csak" erős vonzalmat/vágyat érzel.
2/4 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes csak vonzódsz. Én egyszer voltam szerelmes, teljesen elborították az agyamat és a testemet a hormonok, és módosult a tudatom. Nagyon félelmetes volt.
3/4 anonim válasza:
Irantam is ereztek ezt jo sok eve mondjuk..
4/4 anonim válasza:
Semmi belső dolgot nem írtál róla. Ezt mind csak a külseje miatt érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!