Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiatalosabb férfiként miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalosabb férfiként miért lehet az, hogy 5-10 évvel, (42-47) éves nők írnak szinte csak nekem?

Figyelt kérdés
Nincs vele gondom csak nem tudom hova tenni a dolgot.
2023. márc. 22. 07:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

Egyszer gumicsizmában tettem ki magam valami társkeresőre, annyi megkeresést kaptam 100 km-re lévő asszonyságoktól vasárnap délelőttönként, hogy megtölthettem volna a kamarát az almakompótjukkal.

Szarok a képeid.

2023. márc. 22. 08:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg egyszerűen az a dinamika az oka, ami a férfiak és nők között kialakult a társkeresőn.

A nálad fiatalabb meg veled egykorú nőkből eleve nincs sok fent, és ök kapnak annyi levelet, hogy arra se győznek válaszolni. Eszükbe sincs még nekik is ráírni pasikra.

Viszont 45+ korban eleve több a nő, egyre nehezebb ismerkedni, mert nincs hol meg nincs kivel. Így arányaiban többen választják az online társkeresést, és mivel ők kevesebb levelet kapnak, és azt is olyanoktól, így ők màr szívesenben nyitnak és írnak levelet annak, aki tetszik nekik.

Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy egy fiatalabb csajnak nem vagy elég férfias, egy idősebb nőnek meg tetszik, hogy kisfiús a külsöd. Főleg, ha eleve fiatalabb pasit szeretne.

Az is lehet, hogy bizonyos kor felett már a nők is elkezdenek mindenkire ráírni, aztán majd válogatnak azokból, aki visszaír.

2023. márc. 22. 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a 40+ éves kor önmagában hozza azt hogy mindenkire ráír egy nő. Sőt, szerintem egy megfelelő anyagi helyzetben lévő, előnyös külsejű, értelmes, magabiztos nő simán válogathat kortól függetlenül a pasik között.
2023. márc. 22. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Ismerősi körömben is fiatalabb pasikra hajtanak. Aztán meg megy a csodálkozás, hogy el van utasítva, de tovább próbálkozik, mert szerinte ez így ok. A korban hozzá illő neki "öreg", de őt lefelé érdekes módon "nem zavarja" a korkülönbség.

Aztán meg meg van sértődve, hogy azoknak korabeli, vagy kicsit fiatalabb csaj kell. És akkor senki sem jó, és inkább marad egyedül. De ha összejön neki a fiatalabb srác, akkor szuper... csak eddig nem úgy néz ki. Nem vevők rá. Persze ellenpélda mindig lesz.

Ez valós amúgy, ismerősi körömben vannak ilyen sztorik.

2023. márc. 22. 09:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Ellenpélda bőven van. Talán több is mint amilyen helyzetről Te írsz 14-es. Manapság nagyon gyakori a fiatalabb pasi idősebb nő kapcsolata,akár több év korkülönbséggel is. És nagy többségében nem a nő kezdeményez.
2023. márc. 22. 09:50
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
14. Vetítesz. Semennyire nem jellemző, hogy a nők tömegesen fiatalabb pasikat hajtanak, az igen, hogy fiatalabb pasik megkörnyékeznek idősebb nőket és ők esetleg igent mondanak. De fiatal faszikra vadászó idős nőket ne képzelegjünk már. Idősebb férfiak akik vadásznak a fiatal pipikre és őket rendszeresen lepattintják mire egynél sikerrel járnak, na ilyen viszont van.
2023. márc. 22. 16:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam fent (nőként), írtak 20-30 évvel idősebbek is, szóval te még jól is jártál :/
2023. márc. 31. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!