Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy valaki tényleg nem akar most kapcsolatot vagy ez csak kifogás?
Öhm.... ez a kérdés kissé azt sugallja, mintha az embernek mindig és mindenkor vágynia kellene a párkapcsolatot.
De miért kéne? MIért ne lehetne olyan, hogy valaki egyszerűen nem akar kapcsolatot épp? Teljesen okés, normális. Inkább az a bbeteges amikor az embe rképtelen egyedül lenni és az az alap, hogy párt keres.
Nekem volt ilyen kb 1 évig tartott.
Műtétem volt,utána kórházi kezelés,gyógytorna terápiás kezelések.
Akkor minden erőmmel a gyógyulásra koncentráltam, nevezzük önzősegnek,de életemnek abban a szakaszában csak magammal akartam foglalkozni.
Nekem jött nem ideális körülménybe olyan, akivel szívesen ismerkedtem.
Én inkább erre tippelek:
Nem akar most kapcsolatot... veled
Tehát ismerkedés közben ha ezt mondja valaki, az pattintás. Ráadásul nem egyenesen, hanem ilyen lekezelő, flegma stílusban.
Olyan volt, hogy nem akartan kapcsolatot, tehát nem is kerestem.
Olyan nem volt, hogy tetszett valaki, és úgy nem akartam. Mikor tetszett az illető, akkor szívesen ismerkedtem.
Most épp egy ilyen időszakomat élem, egyedül nevelem a kisfiamat, munkahelyet is váltok, illetve tök jól is érzem magam így, szingliként.
Az időzítés tehát egyáltalán nem ideális, VISZONT ha épp most toppanna az életembe egy olyan személy, akivel baromi jól érzem magam és akár kapcsolatot is el tudnék vele képzelni, nem küldeném el.
Épp ma gondolkodtam ezen amúgy, és szerintem csak annak mondanék nemet, aki tényleg nem érdekel.
Amiket felhoztál példákat, az összes arra utal, hogy nem akar kapcsolatot és pont.
Mit kell ezen filózni?
Volt.
Párom meghalt. Aztán magammal foglalkoztam csak. Itt van lányom, kutyám, barátaim, hobbik, utazgattam is.
Új munka, új élet és új ország...nem lett volna jövőnk se az adott férfival.
Már van oarom.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!