Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 22 eves fiú,29 eves nő között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 eves fiú,29 eves nő között működhet párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Szexnek indult, de nagyon szeretem, én vagyok a fiú. O nem akar többet sajnos a korkülönbség miatt. Lehetne ennek jövője szerintetek, ha tényleg szerelmes vagyok belé és vele akarok lenni?

Köszi előre is.

2023. márc. 21. 02:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

9. A mentális érés nem úgy néz ki, hogy valaki minél idősebb, annál érettebb és bölcsebb.

Mi ez a baromság? A legtöbb ember elér egy szintet 20-25 éves kora között valamikor és onnantól olyan marad nagyrészt, vagyis felnőtt. Vagy egy 80 éves akkor kétszer olyan érett, mint egy 40 éves?

Ezt a kamut csak azok mondják, hogy akkora különbség van mentális érettségben egy 30 és egy 40 éves között, akik gyűlölködnek a korkülönbséges párok iránt.

2023. márc. 21. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mukodhet. Csak ne eroltesd ra a komoly kapcsolat szavakat. Csak huzd bele olyan helyzetekbe. Valszeg belemegy,de nem akarja kimondani.

N/37

2023. márc. 21. 09:04
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem
2023. márc. 21. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még 27 se vagyok, de így sem járnék 22 évessel. Okok:

- sokkal tapasztalatlanabb még kapcsolatok terén

- valószínűleg más terveink vannak a jövőre, én lehet 3 év múlva szeretnék gyereket, ő csak 10

- ilyen korban még csaponganak az emberek, nem a stabilitást keresik

DE lehet te ezeknek pont az ellentéte vagy, csak én nem kockáztatnék, hogy pl. együtt vagyunk 2 évet és akkor közlöd, hogy te még inkább buliznál meg csajozgatnál. Egy 29 éves már egész máshol tart az életben, gondolom ezért nem járna veled.

2023. márc. 21. 11:37
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, igen azt érzem, hogy ilyesmi félelmei vannak, de egyébként nagyon jól elvagyunk és nem csak a szexről szól.

Amúgy nem vagyunk mentálisan retardaltak, nem tudom miért élvezet annak aki ilyeneket ír..

2023. márc. 21. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Lett azóta változás kérdező?
2023. máj. 6. 08:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Számomra elgondolkodtató az is, hogy rá nőként, magadra fiúként hivatkozol.

Egyébként működhet. Ha tényleg nem csak ürügy számára a korkülönbség, akkor igyekezz bizonyítani a számára, hogy érett és megbízható vagy. És mindenképpen érdemes lenne tisztáznotok (most még akár csak egy "baráti beszélgetés" keretében), hogy mik az öt éves céljaitok, akartok-e egyáltalán gyereket stb. Ha nem férnek össze a perspektíváitok, akkor jobb, ha marad csak a szex.

2023. máj. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!