Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 eves fiú,29 eves nő között működhet párkapcsolat?
Szexnek indult, de nagyon szeretem, én vagyok a fiú. O nem akar többet sajnos a korkülönbség miatt. Lehetne ennek jövője szerintetek, ha tényleg szerelmes vagyok belé és vele akarok lenni?
Köszi előre is.
9. A mentális érés nem úgy néz ki, hogy valaki minél idősebb, annál érettebb és bölcsebb.
Mi ez a baromság? A legtöbb ember elér egy szintet 20-25 éves kora között valamikor és onnantól olyan marad nagyrészt, vagyis felnőtt. Vagy egy 80 éves akkor kétszer olyan érett, mint egy 40 éves?
Ezt a kamut csak azok mondják, hogy akkora különbség van mentális érettségben egy 30 és egy 40 éves között, akik gyűlölködnek a korkülönbséges párok iránt.
Mukodhet. Csak ne eroltesd ra a komoly kapcsolat szavakat. Csak huzd bele olyan helyzetekbe. Valszeg belemegy,de nem akarja kimondani.
N/37
Én még 27 se vagyok, de így sem járnék 22 évessel. Okok:
- sokkal tapasztalatlanabb még kapcsolatok terén
- valószínűleg más terveink vannak a jövőre, én lehet 3 év múlva szeretnék gyereket, ő csak 10
- ilyen korban még csaponganak az emberek, nem a stabilitást keresik
DE lehet te ezeknek pont az ellentéte vagy, csak én nem kockáztatnék, hogy pl. együtt vagyunk 2 évet és akkor közlöd, hogy te még inkább buliznál meg csajozgatnál. Egy 29 éves már egész máshol tart az életben, gondolom ezért nem járna veled.
Utolsó, igen azt érzem, hogy ilyesmi félelmei vannak, de egyébként nagyon jól elvagyunk és nem csak a szexről szól.
Amúgy nem vagyunk mentálisan retardaltak, nem tudom miért élvezet annak aki ilyeneket ír..
Számomra elgondolkodtató az is, hogy rá nőként, magadra fiúként hivatkozol.
Egyébként működhet. Ha tényleg nem csak ürügy számára a korkülönbség, akkor igyekezz bizonyítani a számára, hogy érett és megbízható vagy. És mindenképpen érdemes lenne tisztáznotok (most még akár csak egy "baráti beszélgetés" keretében), hogy mik az öt éves céljaitok, akartok-e egyáltalán gyereket stb. Ha nem férnek össze a perspektíváitok, akkor jobb, ha marad csak a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!