Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok olyan mondatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan mondatokat írni, melyekkel totál fel lehet izgatni egy nőt?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Én nem szeretkezem, én baszok. Durván."

Vagy bármi, amivel megalázod. A legtöbb felizgul, ha ledominálod.

2023. márc. 22. 00:47
 22/26 anonim ***** válasza:
14%
#21-es vagyok. Az előbbi amúgy csak vicc volt, ha valakinek esetleg nem esett volna le... Nem kell felizgatni őket, mert a férfi végzi amúgy is a nagyobbik részét a szexnek.
2023. márc. 22. 00:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha ez nem jön magadtól, vagy nem veszi a másik fél, akkor nehéz úgy csinálni, hogy ne legyen izadságszagú a dolog. :)

Szerintem magad fényezése helyett (kocsi, pénz, állás, lakás, ..) a másikat dicsérd (mosolyát, haját, szemét illatát, ...)

2023. márc. 22. 16:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Drágám, elmosogattam, ha hazajössz már nem kell semmit csinálnod."

"Drágám, kimostam, kivasaltam, elpakoltam, ha hazajössz nem kell már semmit csinálnod."

"Drágám, megfőztem a következő két napra, ha hazajössz nem kell már semmit csinálnod."

Megvan a logika ami mentén elindulj?

2023. márc. 22. 19:51
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A szexuálterapeuták szerint az esti szexhez az előjáték reggel kezdődik. Egész nap kedves vagy vele, tűrelmes, biztatod, dícséred. Segítesz neki, empatikus vagy vele... Magyarul úgy viselkedsz, mint egy noromális társ. Szükséges, hogy meg legyen alapozva a jó hangulat. Nem árt a közös tevékenység: főzés, játék, egy jó beszélgetés. Közben célozgathatsz rá, hogy mennyire szexinek tartod, kívánod, hogy hiányoltad a közelségét nap közben, stb. Ez egy összetett dolog, nincs egyetlen varázsmondat. AZtán később ha már ott vagytok a szituációban, lehet neki konkrétabb dolgokat mondani, amit nem fogok leírni én sem, mert muszáj hogy a te szóhasználatod legyen, a saját gondolataid, különben hiteltelen leszel, és egy okos nő páros lábbal rúg ki téged az ágyból.
2023. márc. 23. 10:40
 26/26 ha5ctx válasza:
Villants egy ferrari kulcsot, kétszer körbe szopkod! 😄
2023. márc. 26. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!