Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 4 honapja letiltott, ha irnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 honapja letiltott, ha irnek neki vajon valaszolna?

Figyelt kérdés

Van valaki aki nagyon kozel kerult hozzam, viszont volt egy kis bajunk es letiltott engem, nem akart velem beszelni.

Nem haraggal valtunk el, semmi rosszat nem mondtunk egymasnak soha. Bar, megbantott azzal hogy letiltott de azota nekem uj facem van es irni szeretnek neki.

Amikor letiltott annyira osszetortem, hogy letoroltem az akkori profilom.

Nem tudom vissza irna e..eltelt 3 honap. Nagyon fontos nekem még mindig, remelem jol van es nem tudom elkepzelni az eletem ugy, hogy mi soha tobbe nem beszelunk

Csak annyit irnek neki hogy "szia, feltem irni neked, de remelem rendben van az eleted es jol vagy"

Ugy erzem ha nem teszem meg most, kesobb mar nem fogom merni.

Kockaztassak vagy orokke azon gondolkozzak miert nem tettem meg?hiszen orokke csak hianyolom ot az eletembol..(?)

2023. márc. 13. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég, hogy ő nem ír neked meg nem keres téged, még le is tiltott. Ez mind nem elég ok arra, hogy elfelejtsd és továbblépj? Biztos ilyen pasira vágysz, aki után úgy kell futni és ráerőltetni magad mert ő nem akar igazán téged? Ezeken gondolkodj el, megkímélhetnéd magad egy megalázó pofáraeséstől.
2023. márc. 14. 06:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég egyértelmű jel, hogy letiltott.Nem akar semmit tőled és te kénytelen vagy ezt tiszteletben tartani.

Elhiszem,hogy megismertél valakit,akit szerettél...de ő sajnos nem az az ember!

2023. márc. 14. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha letiltott az azt jelenti, hogy nem akar veled kommunikálni. Ezt nem lehet máshogy értrelmezni. Mire számítasz, ha írsz neki? Gondolod, hogy örülne neked? Valószínűleg nem válaszolna,ha erőltetnéd, újra letiltaná a másik profilodat is. LEhet, hogy az a konfliktus csak neked nem volt olyan nagy. Általában nem tiltják az emberek egymást ok nélkül. De persze lehet, hogy nem így van. Akkor is, a tiltás egyértelmű. Ne akard megalázni magad újra. Tiszteld magad ennél jobban.
2023. márc. 14. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez a baj veletek nokkel.. az elerhetetlen utan mentek mindig , aki nem akar titeket.
2023. márc. 15. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!