Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál?
Figyelt kérdés
Meg ismeretem egy nálam pár évvel idosebb nőt, tinderen.
Tetszik nekem minden szempontból, és úgy érzékeltem, hogy én is tetszek neki mert nagyon érdeklődő és kedves,flortol is velem,elhivtam egy randira bele ment. Viszont mindig én írok rá, ő csak egyszer írt rám, de akkor is pont csak kicsit szomorú volt és beszélgetni akart.
Lassan két hete ismerjük egymást,sajnos idő hiány miatt nem tudok randizni, ezt ő is tudja. Nincs azzal baj ha nem ír rám, de az viszont fura,hogy csak akkor tudót írni amikor,pont olyan hangultban volt, viszont utána ő is érdeklődő volt kérdezett stb szóval magával a beszélgetéssel nincsen gond.
persze nem csüngők rajta folyton, van rajta kívül életem.
2023. márc. 11. 08:58
2/12 anonim válasza:
Nem feltétlen jelenti azt, hogy kihasznál. Vannak nők, akik az első időkben nem írnak rá a pasira, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekli őket. Szerintem, ha nemcsak 1-2 szavas válaszokat ad, hanem látod, hogy a tényleg érdekli, amiről beszéltek és jobban kifejti a véleményét, akkor nincs gond.
2023. márc. 11. 09:09
3/12 anonim válasza:
1. Ha nincs időd randizni, minek ismerkedsz, csak elfoglalod a nőt a normálisak elől.
2. Az ilyen nőt meg kell dugni és el kell dobni.
Hogy ellentmondó a 2? Lehet, de végig kell gondolni, és akkor nem.
2023. márc. 11. 09:20
4/12 anonim válasza:
Mond már meg miben használna ki? 1x írt így... Még nem is találkoztatok, nem? Ne fesd az ördögöt a falra. Lehet csak olyan kulturális mintája van, hogy ő azt szeretné, hogy te kezdeményezz. Szerintem az internettel, hogy mindent azonnal elintézhetünk, minden információt a világról azonnal megkaphatunk, bármikor interakcióba léphetünk emberekkel, annyira felgyorsultak az ítéleteink is a világ dolgairól, emberekről. Beszélgettek, ismerkedtek, ne ennyi alapján akarj következtetéseket levonni. Ha neked időd se lesz randizni, ő mit gondolhat? Hogy szeretnél így ismerkedni? Ezt nem értem.
2023. márc. 11. 09:26
5/12 anonim válasza:
Kihasználás ? Ne légy nevetséges! Mégis mit használna ki? Időt nem szánsz rá, tehát nem fontos neked igazán, csak online beszélgettek időnként. Én az ilyen pasit abszolút nem venném komolyan. Ahhoz azért valamit le kell tenni az asztalra! A kihasználás nem itt kezdődik!
2023. márc. 11. 09:46
6/12 anonim válasza:
Szerintem azért nem ír annyit, mert tudja, hogy ebből úgysem lesz semmi, hiszen nincs időd.
2023. márc. 11. 09:59
7/12 anonim válasza:
Ideje a fenéket! Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Nem fontos neki a nő, és projektálja ezt az érzést, hogy ő nem fontos a nőnek.
2023. márc. 11. 10:00
8/12 A kérdező kommentje:
Na öntsünk tiszta vizet a pohárba! Nincsen idom igen,mert sokat dolgozok,és e mellet van magán életem is! Melesleg ő is elfoglalt, neki is van elete ő is dolgozik,amivel nincsen bajom. Attol mert elfoglalt vagyok, még nem fontos nekem a csaj?
2023. márc. 11. 10:57
9/12 anonim válasza:
Én nem ezt írtam, azt írtam, hogy nincs sok értelme az egésznek ha elfoglalt(ak) vagy(tok). És lehet ő ebből indul ki. 6os voltam.
2023. márc. 11. 11:01
10/12 anonim válasza:
Így már kihalt volna az emberiség 😂
Nekem családom van, baromi kemény munkám, gyerekeim, idős szüleim , akiket gondozni kell és mellette van még egy másik kapcsolatom is, ha úgy tetszik legális szerető, mert nyitott házasságban élünk.
Szóval ezzel a szöveggel, hogy nincs időd, magadat se csapd be pls!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!