Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó döntés lenne az ha lépnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés lenne az ha lépnék felé?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki nagyon bejön és én is bejövök neki.

Visszautasított kapcsolat szempontjából 1-2 okkal ami szerintem még nem veszett ügy.

Egyre csak fokozódnak bennem az érzelmek és már aludni sem tudok mert egyfolytában rá gondolok.

Megérné még egy próbát tenni?

2023. márc. 6. 21:17
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
81%

Nem, szerintem nettó f@szság.

Az önérzeted szerint viszont nem az, szóval csináld csak.

2 hónap múlva tali ugyanitt, várlak a kihasználtak szexre kérdéssel.

2023. márc. 6. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Csak szexre kellesz,ennek fényében mérlegeld,hogy neked megéri-e?!...
2023. márc. 6. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Szexre kellesz neki. Ha ez így neked megfelel, lépj.
2023. márc. 6. 21:25
 4/8 Ghgj ***** válasza:
59%
Te csak egy nyomorult vagy, akinek igazából csak az egóját tuningolja, hogy mozdult felé valaki.
2023. márc. 6. 21:26
 5/8 Ghgj ***** válasza:
61%
Mármint sztem ezt a kérdést valaki olyan írta ki, aki felé nozdult egy csaj, amiben joideje nem volt része és ebben lubickol. Csak tisztázni akartam. :D
2023. márc. 6. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Ha neked elég a szex hajrá. De ha érzel iránta valamit, akkor szerintem nem lesz jó vége.
2023. márc. 6. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érné meg. Az újabb visszautasítás után nehezebben kaparnád össze magad. Tapasztalat.
2023. márc. 7. 04:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nyilvánvaló, hogy szexre kellesz, de ha számára jó vagy ilyen téren, megváltozhat a véleménye.

Én is így jártam 14 éve. Túl jó volt a lány.😊

2023. márc. 7. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!