Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, szerintetek vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek vannak ilyen nők? A ti életetekben volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Tehát van egy tipikus női réteg, akik a lehető legrosszabbat hozzák ki a férfiakból.

Nekem volt kb 7-8 évvel ezelőtt egy olyan barátnőm akivel kb 8 hónapot voltam együtt, de olyan hihetetlen, undorító, megbotránkoztató énemet hozta elő, aki azóta még senki sem.

Tehát hihetetlen vágy, inkább mondanám vadászösztönnek, inkább mondanám vadász és préda "kapcsolatnak". Kisajátítani, elzárni, megkötni, csak az enyém senki másé, és ami az enyém az csak az enyém és másé nem lehet. A prédám és csakis kizárólag én részesülhetek belőle!

Nem tudom normálisabban leírni.

De tény és való, az állatot hozta ki belőlem.

Elmondása szerint előttem is ugyanezt csinálták vele a volt barátai, birtokolni akarták, mélyen, minden egyes apró mozzanatát korlát alá verni és kötözni, nem hagyni neki szabadságot.

Hihetetlen....leírom a dolgot és olvasva elhányom magam saját magamtól.

Egy lány sem hozott ki belőlem olyan érzelmeket mint ő, pedig volt elég sok kapcsolatom már, voltak óriási szerelmek, csalódások, de ilyet egy kapcsolatomban sem csináltam.

Kíváncsi vagyok arra, hogy másnak is volt ilyen, vagy csak én szaladtam bele ilyen esetbe?

2023. márc. 6. 00:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Hihetetlenül tudta, hogy mi a jó nekem. A szavak is, olyan érdekes az is, hogy olyan szinten megtudott nyugtatni ahogy beszélt, hogy minden szavával konkrétan elvarrta a szálakat, hogy neki is az volt fontos ami nekem. Egészen atomi dologban is, pl harmadik fél iránt soha nem kellett törnöm a fejem, mert tudtam róla, hogy tiszteli a kapcsolatot, lelkiekben pontosan ugyanazok voltak fontosak neki mint nekem, az érzelmek kimutatása, egyezett a szeretetnyelvünk, a humora, rengeteget nevettünk, a saját dolgai amik fontosak voltak számára, a hobbija mind-mind úgy volt összerakva mintha nekem rendelték volna.

Megfigyeltem, hogy a mozdulatai, ahogy rám néz, ahogy másokra néz, ahogy él és mozog, ahogy létezik, nagyon bejött. Főleg, hogy intelligens tanult lány volt.

Külsőre meg....az feláll ész leáll kb :D

Pont azt néztem a tegnap, hogy külsőre volt már olyan lány aki sokkal jobban bejött, de amint megláttam róla a képeket, az eddigi ideálom az darabokra esett, és hát....hihetetlenül bejön most is. Szexuálisan túl nagy hatással van rám, nem értem, de úgy szeretném megérteni ezt, hogy mi zajlik le bennem iránta....meg ez is basszus....voltam már sok nővel, de mi az, hogy kb 10 év után is érzem az ízét, szagát, illatát.

Már harminc elmúltam és némileg gáznak érzem magam, mintha valami tini lennék.

2023. márc. 6. 14:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Mégse becsulik ezt meg.pár honap és csalják dobják az ilyeneket is.
2023. márc. 6. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!