Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, szerintetek vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek vannak ilyen nők? A ti életetekben volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Tehát van egy tipikus női réteg, akik a lehető legrosszabbat hozzák ki a férfiakból.

Nekem volt kb 7-8 évvel ezelőtt egy olyan barátnőm akivel kb 8 hónapot voltam együtt, de olyan hihetetlen, undorító, megbotránkoztató énemet hozta elő, aki azóta még senki sem.

Tehát hihetetlen vágy, inkább mondanám vadászösztönnek, inkább mondanám vadász és préda "kapcsolatnak". Kisajátítani, elzárni, megkötni, csak az enyém senki másé, és ami az enyém az csak az enyém és másé nem lehet. A prédám és csakis kizárólag én részesülhetek belőle!

Nem tudom normálisabban leírni.

De tény és való, az állatot hozta ki belőlem.

Elmondása szerint előttem is ugyanezt csinálták vele a volt barátai, birtokolni akarták, mélyen, minden egyes apró mozzanatát korlát alá verni és kötözni, nem hagyni neki szabadságot.

Hihetetlen....leírom a dolgot és olvasva elhányom magam saját magamtól.

Egy lány sem hozott ki belőlem olyan érzelmeket mint ő, pedig volt elég sok kapcsolatom már, voltak óriási szerelmek, csalódások, de ilyet egy kapcsolatomban sem csináltam.

Kíváncsi vagyok arra, hogy másnak is volt ilyen, vagy csak én szaladtam bele ilyen esetbe?

2023. márc. 6. 00:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, hogy valaki nagyon sok rosszat hozott ki belőlem, de az ilyesmi nem egy emberen áll hanem, te is ugyanúgy hibás vagy ebben.
2023. márc. 6. 00:08
 2/22 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted miben volt más, mint a többi lány?
2023. márc. 6. 00:13
 3/22 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen sajnos, a végére nem ismertem önmagamra. Okát máig nem tudom én sem.
2023. márc. 6. 00:40
 4/22 anonim ***** válasza:

Hát ha leírtad, hogy te találkoztál ilyennel, én meg miért vonnám kétségbe a tapasztalatodat, szóval igen, vannak ilyen nők:D

Deee nekem nem volt "szerencsém" még ilyenhez.

De azért tisztázzuk, hogy ez nem egyedül a nő hibája, a saját viselkedésedért végső soron te vagy a felelős.

Amit el tudok képzelni az az, hogy a csaj úgy viselkedik, hogy vele mindent szabad. Ez főleg a korai szakaszban nagoyn csábító, hiszen végtelen hancúrt ígér, ugyanakkor ez képes arra, hogy saját magát lealacsonyítsa, ezáltal a férfi simán tárgyként tudja kezelni őt.

Hiszen a világon egyetlen dolog van amivel bármit megtehetsz: a saját tulajdonod.

Szóval szerintem ha az alacsony önbecsülés és az eleve szubmisszív beállítottság kereszteződik egy csajban és mondjuk még egy erősebb szexuális fűtöttséggel is párosul, akkor simán el tudom képzelni, hogy a legtöbb férfiból kihozza a domináns állatot.

Elvégre a civilizáció és a társadalom azt diktálja emelkedjünk fölül az állati ösztönöknek és ez a legtöbübnknbek meg yis. Na de ha 4 fal között valaki odaáll és azt mondja, hogy vele nem kell ilyet, akkor kiengeded a fáradt gőzt. Ha meg egyszer megtehetted, meg fogod tenni többször is, hiszen vele szabad.

Ez mindkét félre rohadt káros tud lenni. Első sorban a csaj dolga lenne elnézni egy pszichoterápiára és rendbetenni az önbecsülését. A keveseb bnéha több, jobbat tesz a párkapcsolatnak, ha egyszerűen nem enged meg mindent.

2023. márc. 6. 01:24
 5/22 anonim ***** válasza:
utolsó, én alá tudom támasztani ezt amit írtál.
2023. márc. 6. 01:48
 6/22 anonim ***** válasza:
34%
Azért ezt nőként olvasni durva, de megmagyarázza a nemi erőszakokat, gyerekmolesztálásokat, családirtásokat.
2023. márc. 6. 02:19
 7/22 anonim ***** válasza:
Birtoklási vágy, mindentől meg fosztott szubmisszív nő a vágyad.
2023. márc. 6. 06:24
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Azért tudta ezt kihozni belőled mert benned van. Szóval nem az a hunyó aki úgymond kihozza hanem te, menj pszichológushoz.
2023. márc. 6. 06:56
 9/22 Hans Pötterman ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen.
2023. márc. 6. 06:59
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak mérgező nem összeillő párok, de csak magadat hibáztathatod hogy nem léptél le időben mint minden normális ember!

Ezt már gyerekként meg kell tanulnia az embereknek amikor olyan gyerek akar barátkozni aki problémageneráló és nem lehet vele normális barátságot építeni!

2023. márc. 6. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!