Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Ha valakivel azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha valakivel azért nem jöttök össze, mert vannak félelmeitek akkor mit lehet tenni? Vagy ez csak kifogás?

Figyelt kérdés

A kérdésem azokhoz a pasikhoz szól, akik voltak már ilyen helyzetben.

Kíváncsi vagyok miért van ez így és hogy lehet-e változtatni rajta.

Más kerülő, kerítő válasz nem érdekel!

Köszönöm aki rendes választ ad!

2023. márc. 3. 01:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kerultetek kozel meg egymashoz de te mar osszejoveseken gonfoljodsz..
2023. márc. 3. 01:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Látom sikerült értelmezned a kérdésem...

Nem buta és haszontalan válaszokra vagyok kíváncsi, köszi.

2023. márc. 3. 01:21
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem félelmeim, hanem kizáró okaim vannak nők felé. Mit lehet tenni ilyenkor? Én jobbra, ő balra.

Egyébként ha értelmes választ szeretnél, jó lenne ha megadnád a történetet, amivel kapcsolatban választ kérsz. Kerülő válasz nem érdekel.

2023. márc. 3. 01:45
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
A pasiknak nem nagyon szoktak félelmeik lenni, inkább csak nem jönnek össze azzal akire nem áll a cerka.
2023. márc. 3. 02:07
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
Ha egy pasi nem környékez meg az nem véletlen, amúgy meg ja.
2023. márc. 3. 02:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mi az indok, lényeg, hogy nem kellesz neki. Azt lehet tenni, hogy békén hagyod.
2023. márc. 3. 03:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Félelmeim inkább úgy vannak ha elkezd valakire emlékeztetni a lány akivel rossz tapasztalataim voltak és ilyenkor hárítok amíg nem tudom hogy hasonló is vagy csak úgy érzem

Ha lenne egy lány aki ez ellen akar tenni? Hát rákéne jönnie mi az ami megijesztett engem benne és vagy azt tisztázni vagy csak megmutatni hogy nem olyan valahogy

Mivel fentebb valaki írta a kizáró okot, az nekem inkább olyan mint pl drogossal nem jönnék össze míg a félelem inkább "Valami ami nem tetszik mert lehet olyat hoz magával ami kizáró ok lenne"

2023. márc. 3. 03:52
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
10. Nők szoktak kb elutasítani ezért 10 pasiból 8 at...
2023. márc. 3. 04:11
 9/13 anonim ***** válasza:

A kérdésedre nem lehet normális választ adni, mert a kérdésed is tág fogalom.

félelmeink?

Még is milyen téren, milyen irányban?

Nem tudjuk , hogy tetszik e vagy együtt tudnánk e élni vele, összeköltöznénk e vele, akarnánk egy gyereket, tudnánk e szeretni, vonzódni hozzá?

Szóval kb. melyik?

2023. márc. 3. 04:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyat aki az esetem, más meg kerek perec megmondta hogy soha.

Szóval lehet hogy csak nem jössz be neki, de az is lehet hogy a csomagoddal nem tud mit kezdeni. Például engem a hiszti megijeszt, el is menekülök, nincs szükségem ilyen nőkre. Úgyszintén ha valaki házsártos.

2023. márc. 3. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!