Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sógorék nyalják falják egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sógorék nyalják falják egymást előttűnk, undorító, miért nem veszik észre magukat?

Figyelt kérdés

Csókolgatják egymást, ölbe veszi a barátnőjét az asztalnál, csapkodja a seggét, nekem ez visszataszító. Főleg h még családi eseményen az asztalnál sem fogják vissza magukat.

Lehet szeretni egymást csak ne gusztustalankodjunk már.

Mi is megtiszteljük egymást és mindenkit körülöttünk.

Ők még csak 21 évesek, ha ez számít. Mondjuk én ennyi idősen sem nyaltam a másikat senki előtt...

Hogy lehet ilyenkor rájuk szólni? Kisgyerekek is jelen vannak..

2023. márc. 2. 08:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ez tényleg nem ízléses, családi eseményeken jogosan kéritek meg őket arra, hogy ezt a viselkedést hanyagolják.
2023. márc. 2. 08:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. márc. 2. 08:19
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor hívd ki magaddal az egyik felet, ès kèrd meg hogy ezt ne csinálják, mert titeket zavar.
2023. márc. 2. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
Csesznèk rá, mit tetszik neked
2023. márc. 2. 09:05
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Igazuk van élvezzék az életet. Most hogy neked nincs kivel, az nem nekik fáj.
2023. márc. 2. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Rájuk kell szólni.
2023. márc. 2. 09:21
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg visszataszító, de életkorból fakad. Nyugodtan szólj rájuk, hozd őket kellemetlen helyzetbe. Abahagyjak, meg később úgyis beno a fejük lágya.
2023. márc. 2. 09:37
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
Fiatalok, szerelmesek. Ez engem csak abban az esetben fusztrálna ha én boldogtalan vagyok. Amúgy meg nagy ívben tennék rá. 🤷‍♀️
2023. márc. 2. 10:20
 9/13 A kérdező kommentje:

En egy családos anya vagyok, miért lennék boldogtalan? Mert nem egy tróger családból származom? Ugyan már. A sarkik viselkednek így meg a lator pasik, de gondolom hasonló értékrendűek vagytok ti is.. :)

Igen lehet életkorból fakad

2023. márc. 2. 11:48
 10/13 anonim ***** válasza:
44%

Ez miért lenne trógerség?

Közöttük ilyen szenvedélyes a viszony, fiatalok. Én se fogom vissza magam mivel fülig szerelmes vagyok a barátomba. :)

2023. márc. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!