Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mégis mi a rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mégis mi a rossz ebben? Mi a baja?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszik egy lány évfolyamtársam, de ez bonyolult, mert nem népszerű (csak amiatt, hogy minden jegyzete és házija megvan) viszont azért elég csinos lány, és a suliban is több barátja van. Emellett baromi okos, de tényleg, és nagyon sokat tanul. A múltkor volt egy buli ahol ahova őt és a barátnőit is meghívtuk. Én sorban adtam neki a piákat, hogy ellazuljon teljesen, de ő 2-3 shot után ment mindig a mosdóba. Vagy 15-t megivott, és úgy tűnt mint aki be van csiccsentve, mindegy, azért elhívtam táncolni, és gondoltam megcsókolom, hogy jelezzem, mit szeretnék, de elfordult, aztán, én már elég részeg voltam, ezért újra megpróbáltam, hátha csak én szúrtam el, de ekkor kb ellökött, és visszament a kanapéra, a srácok meg röhögni kezdtek, és mondták, hogy “haver ezt jól elb@sztad”, de mit? Azért szerintem elég helyes vagyok, még ha nem is szerelmes, csak bejövök neki, és nem hiszem hogy van pasija, mert a lányok olyankor kb csak arról tudnak dumálni. Erre mondta, hogy menjenek át hozzájuk a lányokkal, van bor, csinálhatnak egy jó “csajos estét” és vagy 8 lánnyal, kb az összessel a buliból, leléptek. De mi baja vaan? Mármint most komolyan… kicsit lehetne érettebb 18 évesen, nem? Én 19 vagyok már, ha ez számít!!

2023. márc. 2. 06:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy elmondanád neki, hogy szívesen meg ismernéd és elhivnad randira, inkább részegen az akarata ellenére lesmarolod. Az ilyen alakokbol lesznek a nemi eroszak tevok. Gratulálok, jó úton jársz!
2023. márc. 2. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"miért van az hogy a lányok sipákolnak, hogy jaj ők miért szinglik, aztán meg nem akarnak mikor közeledsz?"

Téged nem akarnak.

2023. márc. 2. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az éretlen, mellette persze óriási bunkó is.

Itattad, hogy adjon neked és az a bajod, hogy nemhogy szex de még csók sem volt. Remélem a közeledbe nem megy többet, de más lány se ha te ital hatása alatt fektetnél meg bárkit, aki tetszik. Undorító görény vagy, hányinger.

2023. márc. 2. 09:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Pff. 🤝
2023. márc. 2. 10:37
 15/15 anonim ***** válasza:
88%

A smárolás az nem finom jelzése annak, mit akarsz, te nagyon kulturált... a finom jelzés az, hogy megkérdezed, lenne-e kedve bármihez, nem ajtóstul rontani a házba... ráadásul leitattad, ami... hát, nem az értelmes, kulturált férfiak szokása, hanem azoké, akik kb. cigánysori módon viselkednek.

A lánynak nem jössz be, nem akar tőled semmit (és itt baromira nem releváns, hogy téged a többi csaj mennyire tart helyesnek, mert a többi csaj az nem egyenlő a kérdésben szereplő lánnyal... az meg pláne irreleváns, hogy a lány mennyire népszerű... mintha kötelessége lenne lefeküdni veled, azért, mert népszerűbb vagy és be kellene csicskulnia).

Az érettségnek meg nem az a fokmérője, hogy milyen gyorsan dobja le a bugyit egy tahónak.

2023. márc. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!