Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mégis mi a rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mégis mi a rossz ebben? Mi a baja?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszik egy lány évfolyamtársam, de ez bonyolult, mert nem népszerű (csak amiatt, hogy minden jegyzete és házija megvan) viszont azért elég csinos lány, és a suliban is több barátja van. Emellett baromi okos, de tényleg, és nagyon sokat tanul. A múltkor volt egy buli ahol ahova őt és a barátnőit is meghívtuk. Én sorban adtam neki a piákat, hogy ellazuljon teljesen, de ő 2-3 shot után ment mindig a mosdóba. Vagy 15-t megivott, és úgy tűnt mint aki be van csiccsentve, mindegy, azért elhívtam táncolni, és gondoltam megcsókolom, hogy jelezzem, mit szeretnék, de elfordult, aztán, én már elég részeg voltam, ezért újra megpróbáltam, hátha csak én szúrtam el, de ekkor kb ellökött, és visszament a kanapéra, a srácok meg röhögni kezdtek, és mondták, hogy “haver ezt jól elb@sztad”, de mit? Azért szerintem elég helyes vagyok, még ha nem is szerelmes, csak bejövök neki, és nem hiszem hogy van pasija, mert a lányok olyankor kb csak arról tudnak dumálni. Erre mondta, hogy menjenek át hozzájuk a lányokkal, van bor, csinálhatnak egy jó “csajos estét” és vagy 8 lánnyal, kb az összessel a buliból, leléptek. De mi baja vaan? Mármint most komolyan… kicsit lehetne érettebb 18 évesen, nem? Én 19 vagyok már, ha ez számít!!

2023. márc. 2. 06:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Tini kategória.

Amúgy meg leszbikus.

2023. márc. 2. 06:58
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Mivel okos, még becsiccsentve is rájött, mit akarsz. Piával szexhez jutni. Szánalmas!
2023. márc. 2. 06:59
 3/15 NTBS ***** válasza:
92%
Le akartad ittatni, hogy megfektesd. Ezt azonnal átlátta.
2023. márc. 2. 07:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül akartam megfektetni, de miért van az hogy a lányok sipákolnak, hogy jaj ők miért szinglik, aztán meg nem akarnak mikor közeledsz??
2023. márc. 2. 07:16
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Sok volt a netflix.. :) aludj vissza.
2023. márc. 2. 07:17
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

De rosszul vagyok az számító, kihasználós himribiktől, mint amilyen te vagy.

"kicsit lehetne érettebb 18 évesen, nem?"

Te 19 évesen random lányokat itatsz le a buliban, te rongy.

2023. márc. 2. 07:17
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Már nem azért, de egy bulikųrvának jelzed a közeledésed azzal, hogy lesmárolod. Normális lanyoknak az a rekaciója mint neki is volt.
2023. márc. 2. 08:00
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Te nevezed magad egy okos embernek, holott ő az..

Az ilyen okos szorgalmas lányok nem ilyen party hercegekkel állnak le mint te, kezdjük ott.

Ugye tudod h az ilyen lányok sokra viszik az életben? Azért nézik ki, mert kötelességtudó. Én egy 10essel idősebb vagyok mint ti, így tudom a végkifejletet.

Nem fog ő sem sokáig a csaj bandával bulikázni mert rá fog jönni h értelmetlen. Ekkor talál majd az egyetemen egy értelmes tanult fiút akivel suli után rommá keresik magukat, végül happy end. 😄

2023. márc. 2. 08:17
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

"kicsit lehetne érettebb 18 évesen"

Mert nem smarol random részegen?

Wtf????

2023. márc. 2. 08:21
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

"és gondoltam megcsókolom, hogy jelezzem, mit szeretnék"

Kivagyok :D

2023. márc. 2. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!