Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akivel tavaly óta nem találkoztam és előtte sem volt soha semmi köztünk (egy nagyobb társaság tagjai voltunk).

Pár hete rám írt Facebookon hogy nem-e lenne kedvem találkozni vele. Akkor pont nem voltam a városban de nemrég elhívtam egy közös programra ha már a múltkor nem jött össze a dolog. Először úgy volt hogy a megbeszélt napon hogy mégsem tud jönni de hamar meggondolta magát. Jól éreztük magunkat viszont más dolgok most sem történtek.

Utalt rá hogy szerinte jól nézek ki meg meg is érintett de inkább csak baráti jelleggel egy ettől független szituációban, úgyhogy ezekből még nem vonnám le azt hogy akarna valamit. A társkeresésről is beszélgettünk de inkább csak általánosságban hogy milyen partnert érdemes választani és hasonlók.

Azóta nem írt és én sem neki. Amikor találkoztunk viszont szó volt róla hogy vannak közös érdeklődési köreink úgyhogy a jövőben is beszélgethetünk ezekről és részt vehetünk ezekhez köthető rendezvényeken.

Ha ezt csinálom akkor nyilván nem lehet előre megmondani hogy mikor mi fog történni. Azzal a kijelentésével viszont kicsit összezavart, nem igazán tudom hogy hogyan közelítsem meg a dolgot. Szerintetek?

2023. márc. 1. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarna tőled valamit, akkor már régen keresett volna.
2023. márc. 1. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak barátkozni akar
2023. márc. 1. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha baráti jellegű kijelentéseket tett akkor valószínűleg barátkozni akar csak.
2023. márc. 1. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem biztos, hogy bejössz
2023. márc. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!