Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutathatnám ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutathatnám ki hogy nem vagyok olyan nő?

Figyelt kérdés

Az eddigi ismerkedéseim során azért szimpatizáltak velem, mert normális, kedves nőnek tartottak.

Őszinte vagyok és nem játszmázom, ha baj van nem elküldöm a p..., hanem elmondom neki a problémát teljesen normálisan.

Tehát alapjáraton elég érettnek tartom magam ahhoz hogy ne viselkedjek gyerekesen, ne alázzam meg a másikat és ne verjem át.

Bármikor eljutok valakivel arra a szintre, hogy lehessen kapcsolat személyesen is mindig elutasítanak azért mert ők sokat csalódtak és nem akarnak ugyan olyan helyzetbe kerülni.

Nem akarnak csalódni, mert éppen nem hiányzik nekik és sok kifogást tesznek mellé.

Én megértem hogy sokat csalódtak, de pont az aki tiszteli és tényleg szeretné nem kap esélyt.

Minden esetben ez az ok miatt kapok viszsautasítást és emiatt nem tud beteljesedni a szerelem.

Fitalabb vagyok pár évvel náluk, persze még nyilván ez is rátesz, mert a korombeliek sokszor nem így viselkednek, de nem tudom ilyen esetben mit csináljak vagy ezt előtte hogyan lehetne megoldani, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe.

Mert előtte ők akartak és ők kezdeményeztek, aztán valahogy mindig ez a vége.

Ha meg megpróbáltam tenni érte, megmutatni milyen vagyok akkor meg eltaszítottam őket, mondván hogy sok vagyok és ők nemet mondtak.

Tudom, nem szabad futni pasi után.

Csak tényleg érdekel hogy miért futok ezekbe mindig bele mikor teljesen váratlanul beérkezik valaki az életembe és elkezd alakulni valami köztünk.

2023. márc. 1. 02:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ha meg megpróbáltam tenni érte, megmutatni milyen vagyok akkor meg eltaszítottam őket, mondván hogy sok vagyok és ők nemet mondtak."

Mert lehet, hogy kényszeresen csinálod? Ez csak tipp. Azt, hogy milyen vagy hogyan mutatod meg? Csak légy önmagad, nem kell rá feszülni erre a dologra, mert pont a természetesség veszik el akkor.

De szimplán az is lehet, hogy domináns személyiség jegyeket fedeznek fel és besz@rnak tőled a kisfiúk.

Csak tippelgetni tudok, hisz nem tudom, hogyan zajlott a beszélgetésetek. De nagy hirtelen ezekre gondolok.

2023. márc. 1. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
8-9 Ti se találkoztatok még férfival 😂
2023. márc. 1. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
12. Mit vársz olyanoktól akik a 4 fal között élték a tini korukat mert stréberkedtek , aztán 18-20évesen ott járnak férfi ismeretség terén mint egy 14 éves kis lány...
2023. márc. 1. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:
#12 #13 én kapós voltam mindig is, volt 1,5 éves, 2 éves meg több rövidebb kapcsolatom is, csak mindig azt tapasztaltam meg azt láttam másoknál is, amit a 8-as kommentemben írtam. Semmire nem mentem eddig azzal, hogy odaadó és alkalmazkodó voltam, max. arra, hogy kihasználtak. Csak akkor becsülnek meg egy nőt, ha kierőszakolja magának a megbecsülést flegma parancsolgatós stílussal. Ja és minden úgy kell legyen, ahogy ő akarja. Ha a férfinek is enged beleszólást, az a nő már unalmas nekik.
2023. márc. 1. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Most amúgy fejben végig is pörgettem 10-15 közeli ismerőst, akiknek hosszabb többéves kapcsolata van, és egy olyat nem tudnék mondani, ahol a nő egy nyugis kedves természet lenne xD Az összes ugatós, paprikás, lekezelő hárpia. Azért ebből csak le lehet vonni következtetést…
2023. márc. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!