Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha beleszeret egy 14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleszeret egy 14 éves lány egy 38 évesbe, és tényleg szereti a lány, a pasi nem kezdeményez, szabad szeretnie a pasinak a lányt?

Figyelt kérdés
Mármint a lány nagyon szereti, itt most nem elcsábításról van szó.
2023. febr. 28. 14:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%

Te vagy a 14 éves lány?

18 év fölöttiek írhatnak ki kérdést.

2023. febr. 28. 16:07
 12/43 A kérdező kommentje:
Nem, én egy köztes ember vagyok.
2023. febr. 28. 16:15
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
Mit jelent az, hogy köztes ember?
2023. febr. 28. 16:25
 14/43 A kérdező kommentje:
Aki tud minderről.
2023. febr. 28. 16:32
 15/43 anonim ***** válasza:
89%
És mi köze van hozzá? Ha ismeri a 38 éves férfit, akkor felvilágosíthatná, hogy egy 14 éves még gyereknek számít.
2023. febr. 28. 16:53
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szerintem tesó vagy barátnő, esetleg idősebb barát.. Ezek nem egyik pillanatról a másikra történnek, általában behálózzák a fiatalabbakat észrevétlenül, bejelölik facen, megdicsérnek rajta ezt azt, hosszabban mosolyognak rá, véletlen megérintik, észre sem veszik a fiatalabbak sem, sem az idősebb felek, olyan "természetesen" jön nekik a ragadozó viselkedés.
2023. febr. 28. 16:58
 17/43 anonim ***** válasza:
98%

Nem szabad! A 14 éves csak ábrándozzon szépen a marcsipetiről, meg a pólstreetről, vagy esetlenkedjen a nyolcadikos , tizedikes barátjával! Ennek ez a menete, így szerez kellő tapasztalatot a férfiakról. Az ennyi idős fiúknak sem helyes megmászni a 20 évvel idősebb anyu barátnőjét akinek fszhiánya van, bármennyire is ábrándoztunk ilyesmiről tini korunkban.

Egy közel 40 éves férfi úgy báboz egy gyereklánnyal, ahogy a kedve és a gátlástalansága tartja. Sosem lesz ilyenből egészséges kapcsolat.

2023. febr. 28. 18:29
 18/43 anonim ***** válasza:
97%

"Egy közel 40 éves férfi úgy báboz egy gyereklánnyal, ahogy a kedve és a gátlástalansága tartja. Sosem lesz ilyenből egészséges kapcsolat."

Ez. Ennyi a kulcsa az egésznek. Kár magyarázni, hogy háde' ha érettebb a koránál... nem. Gyerek, tapasztalatlan, kiszolgáltatott, mindig. Egészséges felnőtt ebbe nem megy bele.

2023. febr. 28. 18:31
 19/43 anonim ***** válasza:
32%

8.-nak főleg. 5. vagyok.

Én írtam már ki több kérdést a korhatár növelése kapcsán. érdekes mód, még a szülők is nagy arányban nemet mondtak rá.

ÉN, és ez nem vicc/nem trollkodás, azt szeretném, ha a belegyezési 18.-tól lenne, és a jelenlegi 18.-tól jogilag nagykorú, az legyen 21. Mint a busznál, mert most is csak 21.-től lehet busz jogsid.

ÉS NE LEGYEN KISKAPU!!! Pl. olyan, hogy a 17. évest megrakhatja a 20 éves.

Szóval én nem vagyok pedo! Még efebo sem! Csupán egy törvénytisztelő polgár, aki él a jogaival, egy jogállamban.

Nem kommentelni kéne ész nélkül, hanem gondolkodni, és tanulni a jogot, meg az életet.

Pl.: Most láttam, a 15 ÉVES!!! babagyilkos kis szukát. Vagy K. Edina 18 évesen Dubajozott, vagy [link]

2023. febr. 28. 19:24
 20/43 anonim ***** válasza:
97%

#19 hogyne lennél pedó, ha az 5-öst is te írtad.

Ami meg a 15 éves gyerekgyilkost illeti, hol van az aki felcsinálta? Hol vannak a szülei akik nem figyeltek rá? Miért csak az ő felelőssége? Gusztustalan gondolkodásod van.

A 17 éves meg miért ne szexelhessen a 20 évessel (és ez a "megrakja" megint egy hányinger). 14 évessel ne kezdhessen egy magadfajta középkorú pedofil, ezt kéne elérni.

Undorító véglény vagy.

2023. febr. 28. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!