Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszeret egy 14 éves lány egy 38 évesbe, és tényleg szereti a lány, a pasi nem kezdeményez, szabad szeretnie a pasinak a lányt?
Te vagy a 14 éves lány?
18 év fölöttiek írhatnak ki kérdést.
Nem szabad! A 14 éves csak ábrándozzon szépen a marcsipetiről, meg a pólstreetről, vagy esetlenkedjen a nyolcadikos , tizedikes barátjával! Ennek ez a menete, így szerez kellő tapasztalatot a férfiakról. Az ennyi idős fiúknak sem helyes megmászni a 20 évvel idősebb anyu barátnőjét akinek fszhiánya van, bármennyire is ábrándoztunk ilyesmiről tini korunkban.
Egy közel 40 éves férfi úgy báboz egy gyereklánnyal, ahogy a kedve és a gátlástalansága tartja. Sosem lesz ilyenből egészséges kapcsolat.
"Egy közel 40 éves férfi úgy báboz egy gyereklánnyal, ahogy a kedve és a gátlástalansága tartja. Sosem lesz ilyenből egészséges kapcsolat."
Ez. Ennyi a kulcsa az egésznek. Kár magyarázni, hogy háde' ha érettebb a koránál... nem. Gyerek, tapasztalatlan, kiszolgáltatott, mindig. Egészséges felnőtt ebbe nem megy bele.
8.-nak főleg. 5. vagyok.
Én írtam már ki több kérdést a korhatár növelése kapcsán. érdekes mód, még a szülők is nagy arányban nemet mondtak rá.
ÉN, és ez nem vicc/nem trollkodás, azt szeretném, ha a belegyezési 18.-tól lenne, és a jelenlegi 18.-tól jogilag nagykorú, az legyen 21. Mint a busznál, mert most is csak 21.-től lehet busz jogsid.
ÉS NE LEGYEN KISKAPU!!! Pl. olyan, hogy a 17. évest megrakhatja a 20 éves.
Szóval én nem vagyok pedo! Még efebo sem! Csupán egy törvénytisztelő polgár, aki él a jogaival, egy jogállamban.
Nem kommentelni kéne ész nélkül, hanem gondolkodni, és tanulni a jogot, meg az életet.
Pl.: Most láttam, a 15 ÉVES!!! babagyilkos kis szukát. Vagy K. Edina 18 évesen Dubajozott, vagy [link]
#19 hogyne lennél pedó, ha az 5-öst is te írtad.
Ami meg a 15 éves gyerekgyilkost illeti, hol van az aki felcsinálta? Hol vannak a szülei akik nem figyeltek rá? Miért csak az ő felelőssége? Gusztustalan gondolkodásod van.
A 17 éves meg miért ne szexelhessen a 20 évessel (és ez a "megrakja" megint egy hányinger). 14 évessel ne kezdhessen egy magadfajta középkorú pedofil, ezt kéne elérni.
Undorító véglény vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!