Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki a szebb nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a szebb nálatok?

Figyelt kérdés

Gyerekes kérdés, na meg kicsit felszínes is, de nemrég itt olvastam valamilyen téma kapcsán, hogy egy párkapcsolatban általában az egyik fél mindig ,,jobban néz ki" , mint a másik.

Először is szerintetek mennyire igaz ez, és ha így van, őszintén nálatok ki néz ki jobban? Vagy esetleg a környezetetekben van-e olyan páros, akik ebből a szempontból ,,elütnek" egymástól?

2023. febr. 28. 13:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem mi a férjemmel kb azonos kategória vagyunk külsőre. Is.
2023. febr. 28. 13:25
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Én nagy elütést ritkán látok. Általában egyformán néznek ki. Pl. túlsúlyos túlsúlyossal, vagy nagyon vékony, nem szép arcúval (ami egy kategória), átlagos átlagossal, szép széppel, sportos sportossal. Meg aztán elég szubjektív is a dolog. Lehet én valakit rondának látok, más meg helyesnek.
2023. febr. 28. 13:27
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Férjem szerint klasszisokkal jobb nő vagyok, mint ő pasi. Szerintem egy kategória vagyunk. :) Nekem ő a legvonzóbb férfi a világon.
2023. febr. 28. 13:43
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Nyilván az assony:D

Nekem van egy 10 kg túlsúlyom, közel 30 évesen eléggé elkezdtem kopaszodni, az Alpecin se sokat segít:D Ez annyira nem is zavarna, ha nem lenne lapockáig érő hajam.. de hosszú hajjal kopaszodni bmeg.. Az ororm nagy, a szakállam helyenként indokolatlanul őszül. Mindezt 173 centisen.

Ja, és még a látásom egy jelentős részét is elvesztettem az utóbbi években, ami azért a testtartásomra is rányomta a bélyegét, eléggé görnyedten tartom magam.

A feleségem vékony, széles csípőjű, csinos ruhákat hord, piszeorrú, mosolygós lány kreolos bőrrel és szép őzikeszemekkel. Az a fajta aki ha mosolyog, akor az orra, a szeme és a füle is mosolyog:D AKi látot már ilyet, az tudja mirőlb eszélek. Sokat biciklizik, régen néptáncolt, szóval rendben van az alakja.

Dehát na. Nem a külsőmért szeret, ez számomra sosem volt titok. Igaz, szerintem nem is lennék jól olyannal, aki a küslőm miatt szeretne.

2023. febr. 28. 13:45
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

4es vagoyk, ezt még hozzátenném a végére:

" Igaz, szerintem nem is lennék jól olyannal, aki a külsőm miatt szeretne."

Mondjuk jó beteg ember lenne, aki a külsőm miatt szeretne XD

2023. febr. 28. 13:47
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Nála nincs szebb
2023. febr. 28. 13:52
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
En azt latom a kornyezetemben, hogy kb mindenki hasonlo kategoria, mint a parja, normalisan kinezo emberek vannak szinten normalisakkal. Nem nagyon tudok arra peldat, hogy valaki kategoriakkal jobb vagy rosszabb lenne a parjanal.
2023. febr. 28. 13:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

#4-es , még így férfiként olvasva is elszörnyűlködtem :D Tényleg te lehetsz a szebb.

Nyílván én hiú vagyok és mondhatnám, hogy én vagyok a jobb, de nem mert azonos szinten vagyunk. Nyílván, mivel én a nőket szeretem nekem ő a szebb és ő neki meg én vagyok a szebb és kb. ennyi.

2023. febr. 28. 14:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mikor hogy...

Volt pasim, akinél egyértelműen jobban néztem ki, és volt olyan, aki szebb volt pasiban, mint én csajban.

2023. febr. 28. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
De ha szebb lányt ismernék megvakítatnám magam
2023. febr. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!