Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok mar szerelmes lenni? Ugy tenylegesen.
3eve volt egy kapcsolatom
Borzalmasan szerettem kotodtem hozza a megszallotja voltam.
Komolyan ilyen szerelmes meg sosem voltam pedig volt azelott jo par kapcsolatom.
Sajnos vege lett, megcsalt nagyon nehezen tettem tul magam
Ezt ugy ertsetek hogy 1ev kellett es meg utana is gondoltam ra joparszor mert kegyetlenul belevoltam bolondulva.
Szerencsere tulleptem rajta teljesen azota egyaltalan nem gondolok mar ra
Volt azota kapcsolatom minden rendben volt mindenben maga volt a tokely szerettem a pasit
De valahogy nem volt meg az a kotodes az a szerelem amikor "pillangok repkednek a hasadba"
Szoval elengedtem ot.. nem voltam igazan szerelmes.
Azota hiaba ismerkedem a legtokeletesebb pasival is valahogy nincs meg az a feeling
Nemtudok szerelembe esni ugy tenylegesen mert nem kotik le a figyelmem.. ez borzalmas szamomra mert mar leszeretnem kotni valakivel az eletem es fogalmam nincs mit kene tennem
24/N
Alkalmatlan vagy anyának és feleségnek.
F, 39
A szerelem nem gumicukorka. Nekem azok a furák akik könnyen és egymás után sorozatosan szerelembe esnek.
Szerintem az igazi szerelem ritka és életünk során max 2-3 ilyen alkalom van. A többi csak a magunk ámítása
Mert nem táplálják.
Olyanokba akik alacsony langon égnek én se tudnék szerelmes lenni.
A szerelmet a másik váltja ki, vagy pont nem. Nem az egyén hibája ha nem érez semmit hanem a másik nem a megfelelő.
2es..
Mondd miert vagyok alkalmatlan?
Raadasul nem ehhez kertem a velemenyed 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!