Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem tudok mar szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudok mar szerelmes lenni? Ugy tenylegesen.

Figyelt kérdés

3eve volt egy kapcsolatom

Borzalmasan szerettem kotodtem hozza a megszallotja voltam.

Komolyan ilyen szerelmes meg sosem voltam pedig volt azelott jo par kapcsolatom.

Sajnos vege lett, megcsalt nagyon nehezen tettem tul magam

Ezt ugy ertsetek hogy 1ev kellett es meg utana is gondoltam ra joparszor mert kegyetlenul belevoltam bolondulva.

Szerencsere tulleptem rajta teljesen azota egyaltalan nem gondolok mar ra

Volt azota kapcsolatom minden rendben volt mindenben maga volt a tokely szerettem a pasit

De valahogy nem volt meg az a kotodes az a szerelem amikor "pillangok repkednek a hasadba"

Szoval elengedtem ot.. nem voltam igazan szerelmes.

Azota hiaba ismerkedem a legtokeletesebb pasival is valahogy nincs meg az a feeling

Nemtudok szerelembe esni ugy tenylegesen mert nem kotik le a figyelmem.. ez borzalmas szamomra mert mar leszeretnem kotni valakivel az eletem es fogalmam nincs mit kene tennem

24/N

2023. febr. 25. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Már nem 16 éves vagy, valószínűleg már nem leszel őrülten szerelmes 2 randi után senkibe sem. Az erős kötődés majd egy kapcsolat előrehaladtával, hónapok alatt kialakul. Ne félj leszel még szerelmes:)
2023. febr. 25. 01:05
 2/9 anonim ***** válasza:
13%

Alkalmatlan vagy anyának és feleségnek.

F, 39

2023. febr. 25. 01:56
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
2 randi után senki nem szerelmes senkibe. Az szexuális vonzalom max, nem szerelem.
2023. febr. 25. 01:58
 4/9 anonim ***** válasza:

A szerelem nem gumicukorka. Nekem azok a furák akik könnyen és egymás után sorozatosan szerelembe esnek.

Szerintem az igazi szerelem ritka és életünk során max 2-3 ilyen alkalom van. A többi csak a magunk ámítása

2023. febr. 25. 02:38
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert huszonpár éves korig tud az ember szerelmes lenni úgy, ahogy azt elképzeled. Később már nem tudsz úgy szerelmes lenni mint kamaszon és fiatal felnőttként.
2023. febr. 25. 05:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert nem táplálják.

Olyanokba akik alacsony langon égnek én se tudnék szerelmes lenni.

A szerelmet a másik váltja ki, vagy pont nem. Nem az egyén hibája ha nem érez semmit hanem a másik nem a megfelelő.

2023. febr. 25. 06:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Mit kell lepontozni? Tizenévesen, kora huszonévesen létezik az igazi szerelem. Később már csak kb. a másik kinézetébe, vagy pénzébe és hasonló dolgaiba leszünk szerelmesek. A fiatalkori szerelmet semmi nem múlja felül, az első mondjuk két-három szerelmet maximum.
2023. febr. 25. 06:46
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Az sem volt igazi szerelem, azt írod a megszálottja voltál. Te ruháztad fel mindenféle jóval, piedesztára emelted, közben megcsalt. Ezt nem nevezném szerelemnek, inkább beteges ragaszkodásnak. Nem megbántani akarlak. Nekem is volt egy ilyen "szerelmem", akiért nagyon odavoltam, de lassan lassan rájöttem, hogy nekem ez nem kell, egy ilyen ember nem való nekem. Sokkal többet érek, mintsem valakire rápazaroljam a szeretetemet. Vannak nagyon rendes és tisztességes férfiak, majd megtalálod te is azt akit szeretni fogsz. De hidd el a pillangók a gyomrodban nem annyira fontosak, mint sokan hiszik. Sokkal fontosabb, hogy tiszteljenek, megbecsüljenek egy kapcsolatban.
2023. febr. 25. 06:46
 9/9 A kérdező kommentje:

2es..

Mondd miert vagyok alkalmatlan?

Raadasul nem ehhez kertem a velemenyed 😊

2023. febr. 25. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!