Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráfüggtem a nőre... Mit csináljak másképp?
Életemben először érzem úgy, hogy kezdek szerelmessé válni és érzek egy erősebb köteléket nő iránt. Igyekszem nem rátelepedni a nyakára, de néha nem sikerül és többet akarok belőle, meg még többet, érzelmileg, testileg, mindenhogy, mint egy drog. Elnyomom ezt, amennyire tudom, de kívülről nézve elég szánalmas pincsikutya lehetek, amivel előbb-utóbb el fogom üldözni. De mégis mit csinálhatnék másképp, ha megveszek érte?! 🥲
20-as éveink elején járunk, voltunk már pár éves kapcsolatban mindketten. Azt mondja, egyelőre nem zavarja ez, mert szerinte ez édes, de mégis ott van bennem a félsz, hogy besokall és bevallom, én is rendellenesnek tekintem magamban ezt az érzést.
Fogd magad vissza, vagy ne, egy idő után úgyis elmúlik.
Nem zavarja, nincs gond. Csakis akkor, ha szól, hogy állj már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!