Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan adjam meglepetésszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam meglepetésszerűen tudtára, hogy babát szeretnék tőle?

Figyelt kérdés

Ötleteket szeretnék, hogy milyen formában (meglepetésszerűn) adjam tudtára barátomnak, hogy szeretném, ha rajta lennénk a babaprojekten. :)

Tudnátok kreatív ötleteket adni?

2023. febr. 14. 15:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Most komolyan ennyire unalmasak vagytok? Tisztelet a kivételnek. Miért ne lehetne kreatív módon ezt tenni?

És igen, már többször szóba került. Mindketten harminc felett vagyunk, és szeretnénk gyermeket. Két éve vagyunk együtt

2023. febr. 14. 15:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
De ha mindketten tudjátok, hogy szeretnétek gyereket akkor miért meglepetés? Mik az előzmények ami miatt ez szükséges? Mert ez így tényleg furcsa.
2023. febr. 14. 16:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Az, hogy én már próbálkoznék. Mert még nem lett kimondva konkrétan. Még védekezünk is.
2023. febr. 14. 16:10
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

30 felett meg még gázabb 🤣🤣

Ez a meglepicukivagyokszercsilávcsi meg a nemtudomelmondaniezértektivitizek ezek úgy 18-20 évesen még elmennek....

Szerintem nem mi vagyunk az unalmasak, hanem szimplán felnőtt emberek vagyunk, akik képesek szavakban kifejezni a vágyaika.

2023. febr. 14. 16:11
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy komoly téma amit nem kéne elcukiskodni. Hosszú órákon át tartó beszélgetés kell, nem egy kiscipő a lábtörlőre, hogy egyből nyomás alá helyezd, nehogy letörje a lelkesedésedet.
2023. febr. 14. 16:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gáz ez 30 felett. Miért nem elég az, hogy leültök és megbeszélitek?

Meglepetésszerűen hogy tudnád a tudtára adni, ha elmondásod alapján már beszéltetek erről?

Ne haragudj, de ha nekem ilyen meglepetésszerűen akarna a párom a tudtomra adni, hogy babát szeretne, elgondolkoznék, hogy kellően felelősségteljes és komolyak-e a szándékai, de hogy elgondolkoznék, működik-e a kommunikáció megfelelően köztünk, az biztos.

Ráadásul 2 év nem valami hosszú idő.

2023. febr. 14. 16:21
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha a felelősségteljes = az unalmassal akkor igyekszem rohadtul unalmas lenni minden téren.
2023. febr. 14. 16:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a barátodnak hívod, addig sehogy.
2023. febr. 14. 17:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Két éve vagytok csak együtt. Együtt eltetek legalább? Házasság? Csak kapcsolatba ne szulj, különben ha kitancol, minden gyerekkel kapcsolatos kiadás rad szakad.
2023. febr. 14. 18:02
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én egy jó hangulatú estén felhoznám a dolgot, hogy keszen allok, szeretném, ha te lennél a gyermekem apja, mit gondolsz. Én nem tudom, milyen meglepire gondoltál, valami lufi vagy süti vagy ilyesmi? Szerintem, ne haragudj, de ennek az lenne az üzenete, hogy nem veszed komolyan ezt a témát, nem vagy még elég érett anyának. Amúgy nekem a meglepi lanykérésről ugyanez a véleményem, az is olyasmi, amit komolyan es alaposan át kell beszélni es a döntést együtt meghozni, nem hülye helyzetbe hozni a másikat.
2023. febr. 14. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!