Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy sem?

Figyelt kérdés

Adott egy illető, akinek elég sűrűn elkapom a tekintetét, mármint, inkább bámul...van most barátnője, én azt gondoltam, hogy dúl a szerelem, de nemrég rámírt. Azt pontosan tudom, hogy mire lennék jó neki..

A kérdésem az lenne, hogy ettől függetlenül lehet szerelmes a barátnőjébe? Férfiaknál gondolom ez másképp működik 😃

Előre is köszönöm a válaszokat.

N/29

2023. febr. 13. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom én, lehet többen más véleményen vannak, hogy ha szerelmes a párjába, akkor nem célja más nőt megfektetni.

(Nem kérdezted, de ha netán belemész az egészbe az nem túl szép dolog. Remélem nem vagy olyan.)

2023. febr. 13. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
És lefekszel vele? 😃
2023. febr. 13. 18:56
 3/8 A kérdező kommentje:

2es!

Nem, eszem ágában sincs. Szerintem szánalmas az olyan, aki ennyire nem tudja tartani magát...nálam a foglalt férfiak tabunak számítanak, láthatatlanok.

Én rendes kapcsolatot keresek, mivel tisztában vagyok azzal, hogy megérdemlem a boldogságot.

Engem nagyon zavar az egész, mert bármikor rám néz, folyton arra emlékeztet, hogy semmire sem tart engem.

2023. febr. 13. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Helyedben letiltanám. És nem trécselnék vele.
2023. febr. 13. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem trécselek, nem is tervezem, de nem is tilthatom, ennek sajnos megvan az oka.
2023. febr. 13. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Őszintén? Valamelyik férfi úgy is félrepahszik ha állításaszerint halál szerelmes és nem tervezi elhagyni álmai nőjét. És van aki nem szerelmes csak simán ferekalandozgat.

Anno volt itt 1-2 öreg róka, akik többször kifejtették pár éve a hozzáállásukat, cselekvésük mozgató erőit őszintén leírva. Ezek 20+ éves házasságok, mindkettőnek voltak alkalmijai, esküdtek hogy szerelmesek azóta is a párjukba, a többi nőnek jelent érzelmileg nekik annyit, csak fizikai kalandokat, doppingolt, izgalmat, amit aztán belevisznek a házasságba.

Ezt csak azert szerettem vna leírni, hogy meglegyen ez a típusú válasz is a realitás talaján. A legtöbben viszont nem szerelemesek. De rád nézve igazából tök mindegy ez a kérdés szerintem, ha eszed van, kerülöd az illetőt, ha neked nem felel meg amit akar tőled.

2023. febr. 13. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül lehet szerelmes a barátnőjébe, tehát ne gondold, hogy lefekszel vele és már el is hagyta a barátnőjét miattad. Szerintem ne menj bele semmibe
2023. febr. 13. 21:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, miért gondolnám, hogy ha szerelmes, akkor elhagyja? 😃

Engem pusztán ez érdekelt, hogy a férfiak nagy többsége szerelmesen/foglaltan is úgy viselkedik-e, mint egyedülállókent 😊

2023. febr. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!