Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék túljutni ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék túljutni ezen?

Figyelt kérdés

Nem érdekelnek már a miértek, nem akarok filózni, aggódni a dolgon. Már nem érdekel, hogy tényleg tetszettem-e neki vagy csak felreèrtelmeztem a jeleket és beleláttam a dologba olyat, ami sosem volt ott. Hiába agyalok a dolgon, sosem fogom megtudni, hogy mit érez, mit gondol, mi van a háttérben. Belefáradtam, csak el szeretném engedni. Ha nem látnám menne, de hetente 2szer elkerülhetetlen.

Aki volt hasonló helyzetbe, tehát amikor már tényleg nem érdekelt semmi, csak a békére, nyugalomra vágytál, mi segített?

Köszönöm.

2023. febr. 10. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Kivertem.
2023. febr. 10. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Tudomásul veszed, hogy hiába szerettél volna tőle többet ő nem volt rá vevő. Hogy megbántott és szép lassan elfelejted, nem koncentrálsz rá, csakis magadra.
2023. febr. 10. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
story bővebben? fiú vagy lány?
2023. febr. 10. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:

A story mindegy, árnyalt, összetett. És tényleg nem számít, mert hiába írnám le, mindenki csak tippelni, találgatni tud. Hiába vizsgáltam meg, elemeztem, valószínűleg olyan dolog húzódik a háttérbe, ami még csak eszembe sem jut.

Belefáradtam, elengedni, elfelejteni szeretném. Csak ennyit.

Én vagyok a nő.

2023. febr. 10. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem fog gombnyomásra menni, idő kell hozzá.

Fontos, hogy adj magadnak lehetőséget egyedül lenni kicsit, helyre tenni magad mentálisan. Adj magadnak időt és te legyél saját magad számára a legfontosabb.

2023. febr. 10. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon romantikus vagy!
2023. febr. 11. 01:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Hosszabb ideje már nincs kapcsolatom, és mostanra valahogy könnyebb lett kicsit flegmán venni ezt az egész ismerkedés/kapcsolat dolgot.

Szeretek kötődni, de most már talán megtanultam egyedül is létezni, és nem függni azon, hogy a másik akar-e vagy sem. Ha nem akar, akkor viszlát… tovább kell menni.

A nagy számú próbálkozás után az ember egyszer bele kell szaladjon abba, hogy valakivel sikerülni fog. Ha meg nincs kapcsolat, az is jó. Régebben sokat gyötrődtem ezen, mint te Kérdező, de az utóbbi fél évben kifutott ez a dolog bennem, és kicsit tényleg úgy vagyok… ha egyedül maradok, akkor ennyi. Sokáig nem tudtam ezt így elfogadni, de sokat változtam ezen a téren. Sokkal inkább fontosabb lett a szabadságom, mint hogy valaki szekáljon, vagy miatta gyötrődjek, hogy miért nem viszonoz.

Szerintem te is el tudsz idővel jutni erre az elengedésre… eleinte lehet hogy ijesztően hangzik, de hidd el van abban jó, hogy nem függsz egy másik embertől.

2023. febr. 11. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!