Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátotok hogy szereti, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátotok hogy szereti, ha összekötve, vagy ha kibontva hordjátok a hajatokat? Szoktátok a kedvéért összekötni vagy kibontani?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban úgy hordom ahogy akarom, de megkerdezem, hogy szerinte melyik illik jobban és lehet rá hallgatok, lehet nem. De ő miatta, mert magától megkért biztos, hogy nem bontom ki a hajam, vagy fogom össze.
2023. febr. 9. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Az enyém szinte észre se veszi, pedig majdnem derékig ér. XD Vagy legalábbis még sose mondott semmit rá. De a kedvéért simán hordanam másképp, az egyetlen amibe nem mennék bele, az a rövid(ebb) haj.
2023. febr. 9. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
én úgy szeretem ha összevan fogva, úgy lehet hátulról keményen döngetni
2023. febr. 9. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Majd én magamnak eldöntöm.
2023. febr. 9. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
A kedvéért biztos nem csinàlok ilyet. Az én hajam. Ha éppp összeegyezik azzal ami neki is tetszik, szerencséje van..
2023. febr. 9. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
A párom imádja a hajam, szerencsére tetszik neki mindenhogy. Legjobban felkontyolva, ahogy általában itthon hordom is. Ha kérne konkrét frizurát, alkalmanként megcsinálnám, mikor megyünk épp valahova. Segg alá ér, sokféle kijön belőle.
2023. febr. 9. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
13%
Nem ismerkedem fétisesekkel.
2023. febr. 9. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én javaslom, hogy ne legyen összekötve főleg szorosan, ugyanis fejfájáshoz vezethet... De látvány szempontjából mindegy. :D
2023. febr. 10. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!