Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy szakítás után úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szakítás után úgy érzed egyáltalán nincs tovább ti mit tesztek?

Figyelt kérdés
Több hónapja hogy vége, több parkapcsolatom is volt már.. de ez a lány annyira megfogott és annyira szerettem minden porcikáját, leírhatatlan és ahogy vége csak az uressegben tengődök semmi más,nem érzem magam embernek már azt is elfelejtettem milyen érzelmeket táplálni bármi után.. és kezdem nagyon feladni már mindent hiába próbálok erős lenni vagy erősnek mutatni magam egyszerűen minden este ugyan ott vagyok hogy magamba zuhanó bármit teszek, napközben, munkahelyen mindenhol tettetem hogy mennyire boldog vagyok, miközben a lelkem teljesen romokban hever, bárkinek bármi hasonló átélt dolga volt? És hogyan jutottatok ki a gödörből amibe bele estetek?

2023. febr. 9. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Itt a Valentin nap, szerintem ha annyira oda vagy érte akkor próbálkozz be nála “újra” valami cukisággal ;)

Ha meg el akarod engedni/nincs visszaút a szívéhez akkor azon csakis az idő fog segíteni,esetleg egy új hobbi

2023. febr. 9. 00:27
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Ha ennyire jó volt, akkor miért lett vége?

Szerintem is érdemes megpróbálni mégegyszer nála

2023. febr. 9. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, valószínűleg nem volt ennyire jó, mert akkor nem lett volna vége. Az idő meg amúgy is megszépíti a dolgokat és idealizálod az exed.

Ha te szakítottál, akkor próbálj meg arra koncentrálni, ami miatt szakítottál vele.

Ha veled szakítottak, akkor pedig arra próbálj meg minél többet gondolni, hogy ez egy olyan helyzet, ami ellen nem tehetsz semmit. Önmagában bánkodni bárki tud, de felállni a szar helyzetben is és tenni azért, hogy jobb legyen, azt jóval kevesebben tudnak.

Valami miatt több hónap után is benne vagy a gödörben, próbáld megtalálni azt, hogy mi az az exedben, amitől nem tudsz megválni, ami folyton eszedbe juttatja és azt próbáld meg orvosolni (akár szakember segítségével).

Szerintem ebben az esetben, a lehető legrosszabb dolog, amit csinálhatsz az az, ha fontolgatod a folytatás lehetőségét vele. Mert akkor az idő, nem veled van, hanem ellened. Mert nagyon kis esélye van annak, hogy összejöttök, és annak meg még kisebb, hogy az azután működni is fog, mint egy egészséges kapcsolat. Tehát az összes időd, amit arra áldozol, hogy az újraösszejövetelt tervezgeted, az igazából kuka, és még csak a lelked sem gyógyult közben.

Én is elég hasonló helyzetben vagyok, mint te most Kérdező, szóval nagyjából azokat a dolgokat mondtam el, amik nekem is segítettek az elmúlt időben, remélem neked is fognak valamennyire.

2023. febr. 9. 01:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem minden szakítás után egy kiadós piálás lett, addig nem gondoltam rá és mindenki a barátom volt. Volt hogy 1 napig tartott, de volt hogy egy hónapig nem józanodtam ki, még az a szerencse, hogy saját magam főnöke vagyok munkát illetően.

Nem állítom hogy ez működik mindenkinél, de elég sok férfi társam kipróbálta már és soknál működött.

2023. febr. 9. 02:10
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Hagyjuk már ezt a XX. századi szerzeményt. Aki szerelmes, az az év minden napján az. Nincs feb.14-hez kötve.

2023. febr. 9. 03:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyiss mások felé.

Amig valaki azokat hajkurássza akiknek nem kell, vagy plátoi, vagy online elérhetetlen, addig soha nem lesz boldog

2023. febr. 9. 05:31
 7/7 anonim ***** válasza:

5ös

Tudom hogy nincs ahoz kötve!

Én csak azt írtam hogy egy jó alkalom a békülésre

2023. febr. 9. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!