Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen letezik? Nem lehettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen letezik? Nem lehettek egyutt eloszor, de aztan megis?

Figyelt kérdés
Hogy egyszer valaki udvarol, te vissza utasitod, o elkezd massal ismerkedni, szerelmes lesz…stb, de aztan megis egyutt lesznek azzal, akinek eloszor udvarolt.
2023. febr. 5. 08:33
1 2
 1/11 Hans Pötterman ***** válasza:
72%
Így volt ez nálunk,tinikként ismerkedtünk meg,nagyon jól kijöttünk,de kicsit távol egymástól. Nem voltunk még túl közlekedés képesek,meg hát lekötött a suli,barátok maradtunk,kerestünk mindketten párt a közelünkbe,majd 6 évvel később egy olyan pillanatban amikor mindkettőnk kapcsolata épp megdöglött,újra közelebb kerültünk,akkor már ugye tudtunk utazgatni is egymáshoz,és össze is jöttünk.
2023. febr. 5. 08:44
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ebből is látszik, mennyire fontos a jó időzítés.
2023. febr. 5. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Miért ne létezne? Általában ezekből lesz a valódi tartós kapcsolat. Volt idő mindkét félnek élni, tapasztalatot szerezni, és mégis visszatérnek egymáshoz.

Bár romantikus filmekben jobban elképzelhető. csak ugye azokat is a valóság szüli, kicsit átdolgozva.

2023. febr. 5. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Van hogy evek, sőt évtizedek múlva találnak ujra egymasra, es akkor mar sokkal jobb is lesz, már tényleg élet végéig tartó. Persze nem túl gyakori, de létezik.
2023. febr. 5. 09:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Ilyenkre vannak a talonok is.

Akikkel vekig jo kapcsolatot ápolsz, aztán egyszer meghúzzák. Rengetegen csinálják igy.

2023. febr. 5. 09:34
 6/11 anonim ***** válasza:

*évekig

Vagy éveken át is csak annyi megy hogy szia mizu aztan 5 év mulva szex.

Egy rakat ilyen van

2023. febr. 5. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért nem lehetnek együtt? Félnek, vagy nem igazán szereti? Habár teljesen mindegy, ha egyszer valakit szeretek, akkor harcolok azért, hogy vele legyek, megemberelem magam. Évek után is összejöhetnek természetesen csak nem érthető miért nem előbb hogyha egyszer szerelem volt a múltban.
2023. febr. 5. 09:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Mert en kapcsolatban vagyok, csak nagyon a veget jarjuk mar. De addig senkivel, semmit nem szeretnek, amig le nem zarom. Ezert utasitottam vissza a kozeledeset.
2023. febr. 5. 09:57
 9/11 Hans Pötterman ***** válasza:
72%

Azért nem mindig kivitelezhető, pláne fiatalon amikor még pénzed sincs annyi buszjegyre vagy anyádék rendszeresen el se engednek egyedül fél országot át utazgatni miatta. Na nálunk ez volt,nekem pénzem nem volt,őt meg nem engedték. Amint önállósodtunk már meg tudtuk oldani.

2023. febr. 5. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Az megint más, én nem a te sztoridból indultam ki.

Hanem, hogy közel laktok egymáshoz mégsem léptek. Nem rád értettem.

Kérdező: Zárd le a mostanit, ha nem vagy szerelmes tekintet nélkül arra, akibe vagy. Ha együtt "kell" hogy legyetek akkor együtt lesztek.

Mármint ha akar tőled valamit, akkor szól (ha eddig nem tette meg), vagy te is kezdeményezhetsz.

2023. febr. 5. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!