Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg ha kihűlt a szerelem? 25f
Húha... Amikor rányomtam a kérdésre azt hittem egy 5-6 éves kapcsolatról van szó. De ha ti 2 hónap után ráuntok egymásra és kihűltetek, akkor ennek nincs jövője. Légy reális. Hogy akarsz 60 évet lehúzni olyan nő mellett akitől második hónapban már herótod volt?
2023. febr. 3. 07:53
2/12 A kérdező kommentje:
Ja és amikor véletlen nem vagyunk együtt, akkor meg írunk egymással és nem szakítjuk meg. De semmi különlegesről nem beszélünk ,csak megosszuk egymással hogy telik a napunk. De nem szakad meg a beszélgetés. Egész nap megy
3/12 A kérdező kommentje:
Azt is mondta már hogy csökkenteni akarja a találkozást napi 1-2 órára. Lehet hogy tényleg túl sok időt töltünk együtt és megfojtom ezzel
Próbáljatok kicsit kevesebbet találkozni és akkor valami értelmesebbet is csinálni. Értem én hogy ő nem akar menni sehova, de ilyen nincs.
Ha állandóan csak fekszetek nap mint nap órákon keresztül nem csoda hogy unjátok.
2023. febr. 3. 08:02
Programozni kellene valamit néha és persze külön lenni, de 2 hónap után ez nem tudom fog-e működni, mindenesetre egy próbát megér.
2023. febr. 3. 08:19
Semmi közös nincs bennetek, csak jó a szex. Egyáltalán milyen szerelemről beszélsz? Ne viccelj már. Nézd, ez nyilván nem lesz egy holtodiglan-holtomiglan kapcsolat. Ellötyögtök még valameddig, aztán mindenki megy a maga útján.
2023. febr. 3. 08:43
Ez nem szerelem volt, hanem fellángolás. A szerelmedet nem tudod megunni két hónap után.
2023. febr. 3. 08:43
nyilván nem tudni előre, hogy melyik két hónapból lesz aztán húsz év, de a fentieket olvasni tragikus és elszomorít.
én egy generációval vagyok idősebb, és visszagondolva, hogy hol tartottam 25 évesen és mennyire biztos voltam (mert lehettem) magamban, meg a dolgaimban úgy általában - innen nézve durva, hogy mennyi bizonytalanság közepette és mennyire szűkös erőforrásokkal kell ugyanazokat a köröket lefutnia most egy huszonévesnek. innen is nézni kell ezt a két hónapos sztorit.
2023. febr. 3. 08:49
7-es vagyok
Én egy generáció vagyok a kérdezővel, sőt egy korosztály, de nem tudom, miről beszélsz. Igen, egyedül talpon maradni nem könnyű, de itt ebben az esetben mindketten otthon élnek, szóval meg rá sincsenek kényszeredve anyagilag, hogy együtt maradjanak.
2023. febr. 3. 09:41
Huh, ezt mire elolvastam, meguntam kb. Én 2 hónapot se biztos hogy bírnék így. Kell a tér, es főleg kellenek programok. Most nem egyből hegymászasra gondolok, de legalább pár órára elmenni valahova, kimozdulni. Meg is őrülnék ha az együttlet csak abból állna hogy fekszünk. Az is kell néha, de hogy csak az... Azt meg nem tudom elhinni hogy sehova se akar menni. Mozi, színház, bár, kirándulás, városnézés, vagy csak egy nagy séta, annyi minden van.
2023. febr. 3. 10:51
Kapcsolódó kérdések: