Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnál szeretni olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál szeretni olyan embert aki nem felel meg minden elvárásodnak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban fugg attol, hogy milyen elvarasomnak nem felel meg. Olyan ugysem lesz, aki pont olyan, mint az idealom, de ha nagyjabol megfelel, az mar jo alap. Vannak, amikben nem engedek es vannak, amikben igen.
2023. jan. 30. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? Egyébként se biztis fogsz olyan párt találni aki majd mindennek megfelel..
2023. jan. 30. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi, valószínűleg te sem felelnél meg a másik fél minden elvárásának.
2023. jan. 30. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Mármint, abból kiindulva, hogy az elvárásaim annak fényében módosulnak (egészülnek ki), hogy éppen kivel vagyok együtt, alkalmazkodva az aktuális életemhez, így nehéz lenne ebből bármit is elengedni. Nyilván vannak fontosabb és kevésbé fontos elvárások, ez utóbbiakat nem is nevezhetném elvárásnak, inkább csak amolyan "jó pont"-nak, de azért összességében szerintem ami listát, vagy így összképet az általam preferált partnerről kialakítok egy párkapcsolaton belül, ahhoz viszonyítva, annak általában van oka és alapja is, így nem igazán tudnék belőle engedni.
2023. jan. 30. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan aki mindennek megfeleljen. Hidd el, te sem.
2023. jan. 30. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Igen adtam esélyt olyanoknak akiknek nem kellett volna mert csak en szivtam meg.

Kár megalkudni. Akkor inkabb olyan szivasson akire legalabb ránezni jo es tetszik es valamit képes az életemhez is tenni pluszolni

2023. jan. 30. 20:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert nem látom annyira értelmét az elvárásoknak, mert úgy is az dönt, hogy jól érzem magam valakivel vagy nem és boldog tudok lenni mellette vagy nem. Hasra ütés szerűen kitalálhatok olyan elvárásokat, hogy vékony legyen, kék szemű, ne legyen szemüveges és legyen diplomája, de ha nagyon ragaszkodom hozzá lehet elszalasztok egy nem túl vékony, barna szemű, szemüveges, diploma nélküli partnert, aki mellett tök boldog lettem volna. Viszont, ha találok olyat aki minden elvárásomnak megfelel, de nem érzem jól magam vele és nem vagyok boldog mellette akkor mi értelme van az elvárásoknak?
2023. jan. 30. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Akkor ne talalj ki elvarasokat, elvezd a kapcsolatot, amiben vagy.
2023. jan. 30. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Amiket felsoroltál, azok elég felszínes elvárások, ezeknek valóban semmi értelme. Nyilván az, hogy ki tetszik, az abszolút szubjektív és elképzelhetsz te magadnak akárkit, ha szembejön egy hús-vér ember, aki megfog valamiért személyesen, akkor dobhatod a kukába az elképzeléseidet. Ez így van.

De pl olyan szintű elvárások, hogy hogy bánjon veled, milyen legyen az életvitele, a jövőbeni tervei, stb, azok igenis kellenek, hogy legyenek. Volt egy exem, aki csak úgy, mert így akarta mutatni, hogy mennyire nem én irányítom az életét, direkt fél-1 óránként válaszolt az üzeneteimre és kb szándékosan késett átlag ugyanennyit a randijainkról. Nyilvánvalóan a jövendőbeli partneremmel szemben megfogalmaztam azt az elvárást, hogy egyrészt tisztelje meg az időmet azzal, hogy nem késik, másrészt meg válaszol rendesen írásban is, nem játszmázik. Vagy pl elvárom a következő partneremtől, hogy családcentrikus legyen és szeresse a gyerekeket, mert nekem is van kettő, nyilván nem fogok olyannal összejönni, aki tudatosan gyermektelen. Én így értem az elvárásaimat, nem úgy, hogy mindenáron fekete szemű, sötét hajú latin szeretőt keresek, aztán aki történetesen szőke és kék szemű, skandináv kinézetű, már szóba se jöhet.

2023. jan. 30. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbben igy vannak
2023. jan. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!