Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azzal büntet hogy nem jön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal büntet hogy nem jön?

Figyelt kérdés

Tudja hogy szeretem,hogy hiányzik ,hogy szükségem van rá mert nehéz idoszakon megyek keresztül es folyamatosan " büntet " .

Ma például mar irt hogy nem tudja hogy el -e tud jönni ( 30 km az ut) mert sokaig dolgozik .

2 hónap alatt 4x lemondta ezzel az indokkal vagy hogy fáradt,es amint ezt elolvastam felment a vernyomasom.Valaszoltam hogy nem baj, akkor majd jön egy másik pasi.

Erre begurult es hiába kertem elnezest, azt mondta ma már nem jön es lehet hogy holnap sem. De ez csak egy példa volt.

Kisebb dolgok miatt is egyből azzal " büntet " hogy nem jön es olyanokat ír hogy " ha így viselkedsz, orult vagy ha azt hiszed hogy eljovok hozzad"

Számomra ez erzelmi zsarolas.

2023. jan. 25. 19:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Tehát két hónap alatt négy találkozot mondott le? Jól sejtem, hogy nem vagytok együtt, hanem csak “ismerkedtek”?
2023. jan. 25. 19:51
 2/23 A kérdező kommentje:
Ismerkedünk, de szex is van köztünk.
2023. jan. 25. 19:52
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem büntet, de önmagaddal teszed, csak szexre vagy jó néha és ennyi, más pasi már nincs, nem létezik?
2023. jan. 25. 19:57
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Mikor van szex, ha nem jön?
2023. jan. 25. 19:58
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
Ha férfi lennék, és nekem mondanál ilyet, én se mennék hozzád, szakítanék is. Nem gondoltál még arra, hogy nem körülötted forog a világ? A munka meg nem kedv kérdése, de úgy látom, neked nincs elég, mert van időd baromságokon gondolkodni.
2023. jan. 25. 20:13
 6/23 anonim ***** válasza:
45%
Munka utan en is örülök ha itthon vagyok. Fene se utazgatna.
2023. jan. 25. 20:28
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
De láthatóan működik ez a sztrátedzsi, mert most is vele foglalkozol.
2023. jan. 25. 20:35
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Velem is csinált ilyeneket a volt barátom, különösen dühös voltam, mikor programokat utasítottam vissza, mert rég le volt szervezve vele. Szerintem ez nagy tiszteletlenség. Egyikre sem volt elfogadható magyarázata, “fáradt vagyok”, “nincs kedvem”. Persze néha megesik az emberrel, hogy tényleg nagyon fáradt, de 2 hónap alatt 4x nem hiszem, hogy erről lehet szó.
2023. jan. 25. 20:50
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Alapból sem akart menni, csak ha úri kedve és kanossága úgy diktálta... Nem kár érte.
2023. jan. 25. 20:50
 10/23 A kérdező kommentje:
Igen ,2 hónap alatt 4x de azért tenylegesen én is kitettem magamert. Csak úgy viccbol nem mondta le
2023. jan. 25. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!