Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csajnak miért annyira fontos az hogy legyen barátja?
Legtöbb lány nagyon kevés ideig van egyedül. Ha épp egyedül van akkor meg panaszkodnak hogy nem találnak barátot, meg hogy rossz egyedül.
Miért kell minden áron neki fiú?
Én úgy gondolom a következő:
1. A legtöbb nő abban látja a kiteljesedés csúcspontját az életben, hogy összejönnek egy fiúval, összeházasodnak, utána jönnek a gyerekek. Így 25-30 éves korra már révben vannak az élettel. Ráérnek az önmegvalósítani, karriert csinálni 40 évesen a válás után.
2. Vannak olyan nők, akik simán szeretik magukat eltartatni. Hogy a pasi fizesse a nyaralást, az autót, a hétvégét.
3. Esetleg el kell költözni hazulról 18-20 évesen. Van, aki simán összejön egy pasival, hogy kimenjen, így Bécs, Londonba stb.
4. Vannak, akik simán szeretik a romantikát vagy vágynak a férfiak figyelmére. Persze nem mindenkiére. Ezek a csajok általában abban mérik a maguk értékét, hogy hány "jó pasival" tudnak összejönni. Ha sikerül, akkor úgy érzik, hogy a felsőbb kasztba tartoznak.
Tudom, hogy fenti felsorolás nagyon anti-feminista szöveg. De szerintem a mai napig, így a párválasztás. Nagyon kevés lány van, aki többre vágyik, minthogy abban mérje magát, hogy összetudta magát házasítani valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!