Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes lehet írnom neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet írnom neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki pár évvel idősebb nálam.

Majdnem kapcsolatunk volt, mert több munkahelye is volt akkor és nem volt ideje se energiája egy kapcsolatra.

Azt mondta hogy nagyon kedvel, de nem szeretne csalódni és elmondta azt is hogy szerinte elítélném aztán akkor ezért is utasított vissza.

Utána meg néha láttam hogy szeretne velem játszani (mert egy játékot játszottunk) de ha írtam nem válaszolt, de szívesen játszott velem.

Azóta eltelt hodszabb idő, de még mindig érzek iránta.

Szerintetek megpróbáljak ráírni?

2023. jan. 22. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Simán.
2023. jan. 22. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen instabil óbégató ember aki ennyire kerül, nekem nem kéne az biztos, hogy aztán azon aggódjak hogy más kell neki mellettem.

Nem ad bizalomra semmilyen alapot az hogy mégcsak nem is kell neki a másik.

2023. jan. 22. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Aki mer az nyer.
2023. jan. 22. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Nem kellesz neki eléggé.

Vagy egy töketlen szerencsétlenség.

2023. jan. 22. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"de ha írtam nem válaszolt, de szívesen játszott velem."

Nem fog ezek szerint visszaírni...

2023. jan. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!