Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azok akik nem tudjàk kimutatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik nem tudjàk kimutatni szeretetüket , azok a kapcsolat elején sem tudjàk?

Figyelt kérdés

Sziasztok . rengeteg kerdes kavarog bennem ..

Párom az első hónapban egy igazi herceg feher lovon volt ..

Kedves figyelmes oda ado .. elarasztott a szerelmevel . Bujt olelt csokolt amikor csak tehette .

Elmult 3 honap es mintha ez a rozsaszin köd eltűnt volna .. eddig egymas segge vege voltunk magyarul .. most példa okaert hétfőtől pentekig nem is forszirozta hogy talalkozzunk .. 30 km re lakunk egymastol ..

Keres ,felhiv .. irja h szeret .. de valahogy megsem az ami volt .. mikor felhoztam neki azt mondta hogy 2 napot külön vagyunk es mar ez jon le nekem .. 🙄 hát nem ,de basszus eddig szinte mindennap vagy minden masnap randi most meg semmi ..

Ő 31 eves en 24

2023. jan. 20. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ellenpélda leszek. Én az elején nem tudtam kifejezni, de később igen.
2023. jan. 20. 14:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Érdekes .. en mindig ilyenekbe botlok bele .. es lassan fel emészt ez..
2023. jan. 20. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbbnél a köd csak pár hónap és kifújt.
2023. jan. 20. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Rózsaszín ködre nem alapozunk. Az egy illúzió.
2023. jan. 20. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem inkább a felszínes emberek nyomulnak nagyon az elején, meg akik szexre mennek. Egy mély érzésű, komoly szándékú embernek idő kell ehhez.
2023. jan. 20. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Lassan, de biztosan ahogy a mondás tartja. Ilyen egy komoly ember.
2023. jan. 20. 14:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem .. erdekes de nem a szexről szól a dolog .. nem egy nagy casanova és nincs nagy igenye a szexre
2023. jan. 20. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg van vele valami gond, elmúlt a rózsaszín köd, megunt téged, megszokta, hogy veled van, nem kell többet güriznie.
2023. jan. 20. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Mivel fellángolás vagy neki, ez ennyi volt. Nemsokára bekozli, hogy szakítani akar.

Olyat keress, aki nem halmoz el a kapcsolat elején indokolatlan mértékű rajongással.

2023. jan. 20. 14:55
 10/11 anonim válasza:

Én se tudom kimutatni a szerelmet, szeretetet. Ilyenkor az ember tetteit kell nézni. Segít neked ha kell? Támogat? Meghallgat? Utazik érted?

Lehet szimplán sokat dolgozik/tanul és fáradt, szeretne picit otthon is pihenni. Szerintem várd meg amíg ő hozza fel a találkozó témát. Írd meg neki, hogyha találkozni szeretne szóljon mikor ér rá és várd meg amíg szól. Ha továbbra is jó neki találkozó nélkül, akkor lehet, hogy baj van.

2023. jan. 20. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!