Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy közösség ahová bejárok játszani online.

Van egy srác akitől segítséget kértem mert problémáim vannak és a srác minden nap ír és érdeklődik felőlem hogy vagyok és hogy milyen napom volt.

Neki van barátnője de mégse értem miért nekem írogat minden nap.

Nem tudom hogy ezt kedvességből teszi vagy lehet megötötte valami más szándék?

Mindig írogat ha történik vele valami elmondja a problémát és mindent elmond hogy mi történik de a párjáról nem nagyon mesél csak egyszer-egyszer megejti de egész nap írogat ha én nem is írok semmit.

Nem tudom hogy mit gondoljak

2023. jan. 10. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát nem értem pontosan ezt az egészet.

Online ismerted meg és csak azon a szinten tart a kommunikáció?

Mondjuk az engem érdekelne miért vagy kíváncsi, hogy bejossz-e neki hogyha egyszer van párja.

Megdugatnád magad, lennél szerető vagy mi a szösz?

Mert "drága kisangyal" csakis az lenne a szereped, miattad nem fogja otthagyni.

2023. jan. 10. 17:21
 2/12 A kérdező kommentje:

Azért vicces hogy nem állítottam hogy bármit is akarok tőle de el vagyok könyvelve annak hogy megakarom dugatni magam meg elakarom venni a párját.

Ha tudnád értelmezni a kérdést nem mögöttes szándék volt a lényeg hanem mert nem tudom hogy most ha többet akarna akkor megszakítom vele a kapcsolatot de ha csak kedvességből viselkedik így akkor nyilván nem zavar.

De az hogy van párja és mellette így viselkedik velem a semmiből elég fura.

2023. jan. 10. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

"De az hogy van párja és mellette így viselkedik velem a semmiből elég fura."

Na látod ezért gondolom úgy hogy neked tetszik és benne lennél ebben-abban.

Hogyha egyszer furálod, akkor miért kell vele foglalkozni?

Egyáltalán mit érdekel téged az ő viszonya a partnerével? Neked semmi közöd hozzájuk!

2023. jan. 10. 17:33
 4/12 A kérdező kommentje:

Mert kb csak fiú barátaim vannak és egyik se viselkedett még velem így azért fura és azért kérdeztem rá és nem, nem dugtam egyetlen fiú barátommal sem mielőtt ez lenne a kövi kérdés.

Alapból nem értem minek kell elkanyarodni a témától hogy majd biztosan tudod én mit akarok, mert bennem nincs az a hajlam hogy én bármit is akarjak tőle, akkor megírtam volna hogy bejönne.

2023. jan. 10. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:

De akkor minek irkalsz vele?

Tudod mi a lesz a vége? ^^

Beléessel és a jó Isten se ment meg, azonnal kifexel neki, mert elfogod neki hinni, hogy téged szeret és szakít a másikkal.

Ez lesz, saját magad hozod rossz helyzetbe.

Mindegy, hogy most tagadod neked és főleg magadnak! hogy bejön...

2023. jan. 10. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:

(*nekem=neked).

Ha nem tetszene ki se írtad volna a kérdést csak szólok.

Főleg nem ebbe a kategóriába!

2023. jan. 10. 17:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Az ilyen embertől mentsen minket a föld...

Élj akkor ebbe a tudatba mert te mindent tudsz.

Eszed is annyi mint egy bolhának...

2023. jan. 10. 17:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2023. jan. 10. 17:48
 9/12 anonim ***** válasza:
42%

Idegen, anonim emberek véleményére adsz, mert egyedül nem megy, szánalmas és nagyon ostoba vagy.

És tök mindegy, hogy tetszel vagy se, mert nem fogsz sokáig, az is biztos nem az eszedert, mert hogy nincs még egy kis sutnivalod se az 100%.🤦‍♀️

2023. jan. 10. 17:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Látom a kérdésem és a leírásom alapján nem megy a szövegértés.

Mert nem lehet egy adott kérdésre választ adni ezért kitérően kell gyanusítgatni minden embert még akkor is ha nem akar az ember többet.

Ti aztán értelmes felnőtt emberek lehettek mert mindenáron a többség felé gondoljátok a dolgokat nem pedig az alapján próbáljátok megitélni egy bizonyos dolgot mint ami le van írva.

A vergődés az nem itt kezdődik.

Elég szánalmas hogy valaki feltesz egy kérdést mert épp furának tart valamit és egyből én már őt akarom.

Nem fogok magyarázkodni tovább mindneki azt gondol amit mert nem sikerül értelmezni egy kérdést és minden túl van gondolva.

Az emberbe a belekötés megy de képzelem milyen életetek lehet ha itt ilyen cirkuszt adtok elő.

2023. jan. 10. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!