Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban elő férfiak, ti milyen sűrűn nézitek más nők profilját?
7. Mit lennél hajlandó feltenni az "igazadra"? Imádom az ilyen magabiztos, "te egy nulla vagy" kijelentéseket, pont ezért mondom, hogy nyugodtan fogadhatunk, akár személyesen is találkozhatunk. Abban igazad van, hogy piszkosul nem illek bele a gyk átlag közönségébe, remélem most meg nagyképűnek is tűnök. Akár ebben a témában is köthetünk fogadásokat. :D Szóval mi a tét? Velem krvára mellé nyúltál, mert én amit mondok, az úgy is van! Tudom, ez ma már ritka tulajdonság. Oké, mit dobsz be az asztalra? Én mondjuk bedobom az egyik kocsim kulcsát. Igazából az egyik lakásom vagy házam kulcsát is bedobhatom, vagy akár az összeset is. Én tudom hogy megnyerem, azt is hogy te meg most kiszállsz egy ugyancsak lenéző beszólással hogy hiteltelen vagyok. Nyugi, megteheted, ez egy noname alacsonyröptű fórum. Meg gondolom veszíteni sem akarsz. :D
Viszont ha komolyan gondolod írj rám privátba, én bármikor benne vagyok egy találkozóba, meg ha van autód akkor dobd be tétnek. Én hozok adásvételit amibe rám írjuk az autódat. Én még hozom a feleségem és a lányom is, megmutatjuk a személyinket, a lakcímkártyánkat. Hát igen, ez viszont neked sokba fog kerülni. Benne vagy, vagy csak előadtad itt a kemény csajt aki anonymitás mögül bátor? Kérdésem plátói volt, tudom a választ. Látod, nem tudtalak le egy fikázó tőmondattal ahogyan itt szokás intézni a dolgokat. Sőt úriember leszek, ha fogadni akarsz velem, meghívlak egy nagyon puccos étterembe előtte. Ha neked ez degradáló, akkor fizetek egy mekis shake-et. Van egy rossz tulajdonságom ezt elismerem. Ha belém áll valaki, azzal szeretek játszani. A játék lényegét már szerintem érzed. Ha kemény vagy, akkor mutasd is meg hogy nem a levegőbe beszélsz. Az okos ember nem megy bele ismeretlen dolgokba, mert könnyen ez lesz belőle: tátott szájjal a **** erdőbe fogsz rohangálni. Aki ennyire ostoba, azzal szeretek szórakozni. ;)
Nos, akkor kiterítjük a lapjainkat? Vagy inkább elkerülöd a **** erdőben való rohangálást?
3... 2... 1... Most pedig írj valami nagyon szellemeset!
Húha utolsó, ha elmennél egy szakemberhez... Hasznodra válna.
Igazán érdekelne milyen diagnòzist kapnál, bár van egy elég erős sejtésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!