Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik nekem a tetoválóm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem a tetoválóm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindketten huszonévesek vagyunk, már egy ideje ( mielőtt még elkezdett volna tetoválni ) ismertük egymást a Facebookon. A megosztásai , érdeklődési köre is szimpatikus nekem, azt is tudom, hogy egyedülálló, viszont azt nem, hogy konkrétan keres-e párt. Egyszer tréfásan elejtettem neki, hogy be kéne csajoznia, mire nevetve mondta, hogy áh, csak rosszabbul lenne tőle ( mindkettonknek van szorongása és ezzel kapcsolatban merült fel így félkomolyan a téma. ) A képeimet szokta szívezni, de ez még nem jelent semmit, sok más alternatív kinézetű lánynak is reagál így. Tetováláson kívül még nem beszéltünk más témáról, és félek, ha jeleket adok és netán elutasít, utána meg kínos lenne hozzá járnom. Ti mit tennétek? Érdemes próbálkozni vagy inkább ne?

2023. jan. 6. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szerintem nem akar komoly csajt, nyilvánvalóan megmondta. Komolytalanul meg ne próbálkozz nála, mert csak sérülsz.
2023. jan. 7. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
5%

mostanában itt egyetemi tanártól elkezdve az orvoson át a masszőrön keresztül a tetkósig mindenki kavarni akar vmilyen szakemberrel.

vajon olyan kérdés miért nincs, hogy teccik az utcaseprő vagy a kukás?

2023. jan. 7. 00:38
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Utcaseprő vagy kukás nem kontaktàl nőkkel ami jobb is, mert nincs respectje,ja és amúgy mindenki ahhoz nyúl aki kéznél van, tehát olyan emberbe legegyszerűbb belezúgni, aki kéznél van.

Kérdező:

Ha nem adsz neki jeleket, és nem tekint rád úgy , akkor elég nehéz dolgod lesz

2023. jan. 7. 00:45
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

3

szégyelld magad ezért a kommentért.

tehát azzal, hogy szerinted nincs respectjük, azt mondod magyarul, h. nem tiszteletreméltók, igaz?

a covid-helyzet is nagyon jól rámutatott arra, hol lenne az ország kukások, szemétszállítók, utcaseprők vagy takarítók nélkül.

tök gáz, h. lenézed őket, miközben a te mocskodat is ők szállítják el!

2023. jan. 7. 01:28
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
4-es, a te párod is utcaseprő?
2023. jan. 7. 02:55
 6/6 anonim válasza:

Benned a vendéget látja, mert alázatos a szakmájára, ami nagyon pozitív. Ne is várd, hogy rád hajtson.

A következő alkalommal, ha mész hozzá, próbálj késői időpontot kérni, hogy te legyél az utolsó vendég, és borravaló gyanánt hívd meg egy üdítőre valahova.:)

2023. márc. 1. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!