Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy csak kedves?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak kedves?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit megismertem online.

- Elkezdtünk privátba beszélni, mindig ő ír nekem, gyakorlatilag minden nap beszélünk.

- Karácsony és szilveszterkor egy közös szerverre beírtam a jó kívánságot mindenkinek, amire ő privátban valaszolt nekem.

- Van egy közös játék online amivel szoktunk játszani, a barátaimmal és ő is szokott csatlakozni.

Olyankor szívja a vérem viccesen.

- Játék közben privátban ír mikor egymás vérét szívjuk és rá kérdez dolgokra, hogy meséljem el, vagy írja hogy meg kell hogy védjen.

- Írt a profilomra, hogy itt járt, de nem láttam hogy másnak írogatna a profiljára.

- Egyik nap túlzásba vitte hogy szívta a vérem és rosszul esett, majd elmentem.

Mire ő több helyen is írt, kedvesen hogy menjek vissza, illetve fel is hívott privátban de nem vettem fel.

Aztán bocsánatot kért.

Elmondta hogy a kedvéért menjek vissza.

Mások akkor elszólták magukat mert nem tudtak a barátaim arról hogy tetszik nekem a srác, de elmondták neki hogy jöjjön vissza mert nekem hiányzik.

Ha én mondtam hogy jöjjön vissza akkor vissza is jött.

Előtte mondták hogy a pasim, de a többiekre szóltam mivel nem vagyunk együtt.

- Nem voltam egy napot és nem ment a barátaimmal játszani.

Teljesen normálisan viselkedik egyébként, de nem tudom hogy csak kedves vagy tetsz neki és lassan alakulnak a dolgok.

Azt tudja az én részemről hogy nekem tetszik.

2023. jan. 5. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Személyen találkoztatok már?
2023. jan. 5. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztunk, illetve kihagytam hogy mondta privátban hogy ne titkolózzunk egymás előtt.
2023. jan. 5. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre odavetett mondatokból és a játek közbeni szituációk megoldásából ismeritek egymást. Ez nulla.

A virtuális képhez a vágyképeket társítjátok. Felnagyítotok részismereteket, de a lényeg abszolút rejtve.

A valóság, az élő ismerkedés a minimum.

Semmit nem tudsz róla, ő se rólad.

2023. jan. 5. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet egymás vérét szívni online? És miért jó ez neked? Semmi komolyat nem látok, csak szórakoztok. Személyes találkozó mindent eldöntene.
2023. jan. 5. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Bejössz neki így neten keresztül. De amíg személyesen nem találkoztok, addig mindegy.
2023. jan. 5. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:

#3 Ebben igazad van.

Csak mégse tudom mire vélni ezeket amiket csinál.

2023. jan. 5. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok kategória. Ők jobban tudnák a választ.
2023. jan. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!